Σεργουλόπουλος- Μπακοδήμου: Πώς σχολίασαν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής τους;

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015, 03:07
Σεργουλόπουλος- Μπακοδήμου: Πώς σχολίασαν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής τους;
Για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής τους μίλησαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου στο «Happy Day».

Μαρία Μπακοδήμου: «Ακριβώς επειδή είναι καινούριο το ραντεβού, μέχρι να συντονιστούμε και εμείς και το κοινό μας και να δούμε και αυτή η ώρα τι σηκώνει, τι θέλει. Είναι ακριβώς μια εκπομπή με παιχνίδια και ειδήσεις με αυτό το χιούμορ; Δεν ξέρουμε ακόμα, είμαστε ακόμα στο να προσαρμόσουμε το συγκεκριμένο μας concept, στην συγκεκριμένη ώρα».

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Πάνω κάτω το ίδιο πράγμα είναι. Τόσα χρόνια έχουμε πάρει όλες τις ζώνες σβάρνα. Δεν με φοβίζει τίποτα πια στην τηλεόραση. Θα φοβόμουν αν ήθελα να αποδείξω κάτι στον εαυτό μου, κάτι το οποίο δεν ισχύει, και ήθελα να αποδείξω και κάτι στον κόσμο, που πάλι δεν ισχύει. Είναι μία δουλειά την οποία την κάνω με συνέπεια, ξέρω τι κάνω και κάνω πράγματα τα οποία τα πιστεύω εγώ προσωπικά, δηλαδή μου αρέσει αυτό που κάνω. Δεν αισθάνομαι ότι κάνω μάχη με τους απέναντι, αισθάνομαι ότι κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ».

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015, 03:11