Συγκλονίζει η Μίνα Αρναούτη μιλώντας για το θανατηφόρο τροχαίο του πατέρα της

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019, 05:08
Συγκλονίζει η Μίνα Αρναούτη μιλώντας για το θανατηφόρο τροχαίο του πατέρα της

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από το θανατηφόρο τροχαίο του πατέρα της, η Μίνα Αρναούτη με ένα μακροσκελές μήνυμα στα instastories περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε από τη μητέρα της στις 04.00 τα ξημερώματα πως ο πατέρας της έχασε τη ζωή του.

«Ήταν 16 Οκτωβρίου 1999 όταν άκουσα τη μητέρα μου να φωνάζει από το δίπλα δωμάτιο απαντώντας σε ένα τηλεφώνημα στις 04.00 τα ξημερώματα. Άνοιξε απότομα την πόρτα του δωματίου μου και τη ρώτησα ανήσυχη αν έπαθε κάτι η γιαγιά, ήταν σε πανικό και έτσι κοφτά και απότομα μου είπε: Μίνα σκοτώθηκε ο πατέρας σου.

»Δεν θυμάμαι ξανά από τότε να έκανε η καρδιά μου αυτόν τον χτύπο. Ήταν ένα τακ που άλλαξε για πάντα το 13χρονο αυτό κορίτσι και όλα τα τικ-τακ μετά ήταν χωρίς υπόσχεση, την υπόσχεση που δίνει ένας πατέρας ότι θα είναι πάντα δίπλα σου.

»Δεν θυμάμαι πώς ετοιμάστηκα, πώς πήγα εκεί, τι σκεφτόμουν... ήμουν εκτός σώματος, ήμουν σε έναν κόσμο που με βοηθούσε να φτιάξω την επόμενη μέρα χωρίς πατέρα πια. Δεν μίλησα ποτέ για αυτό, σε κανέναν. Πήγα σχολείο την επόμενη μέρα και ήταν μια απλή συνηθισμένη Δευτέρα με μερικά συλλυπητήρια πολύ ενοχλητικά για εμένα. Έκτοτε δεν λέω ποτέ σε κανέναν αυτήν τη λέξη. Είχε πιει μού είπαν, ήταν μόλις 33 ετών. Θα του κρατάω μούτρα για πάντα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: govastileto.gr

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019, 05:09