Ο David Beckham γιόρτασε τα 37α γενέθλια του την Τετάρτη, και δεν δίστασε να δείξει στους θαυμαστές του, αναρτώντας τις σχετικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, τα δώρα που του έκανε η οικογένεια του.

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής, ανήρτησε στον λογαριασμό του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του όπου κρατάει ένα κάδρο με την φανέλα των LA Lakers, με τον αριθμό του Magic Johnson. Ο Beckham, που δεν κρύβει την αγάπη του για τους Los Angeles Lakers, έγραψε στην φωτογραφία αυτή πως πρόκειται για το καλύτερο δώρο που του έχει γίνει ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη, ο Beckham ανήρτησε και μια φωτογραφία όπου κάθεται δίπλα από μια σωρό δώρων, κρατώντας μια κάρτα που έγραφε «μπαμπάς», ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας ευχαρίστησε την οικογένεια του για τον ξεχωριστό εορτασμό των γενεθλίων του.

Ο David Beckham την Τρίτη παρακολούθησε αγώνα μπάσκετ μαζί με την σύζυγο του Victoria Beckham. Το διάσημο ζευγάρι είδε την αγαπημένη ομάδα του David να αγωνίζεται στα playoff του NBA, ωστόσο τους περίμενε μια αναπάντεχη έκπληξη καθώς τέθηκαν στο στόχαστρο της «kiss cam», της κάμερας που εντοπίζει ζευγάρια και τα καλεί να μοιραστούν ένα φιλί.

Η Victoria, αν και αρχικά ντροπαλή, τελικά έδωσε ένα θερμό φιλί στα χείλη στον σύζυγο της, υπό τις επευφημίες των θεατών του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:ant1
Eπιμέλεια:Ντίνος Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης