Τα tweets των επωνύμων για την ήττα της Εθνικής μας

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012, 09:08
Τα tweets των επωνύμων για την ήττα της Εθνικής μας
Μπορεί η Εθνική Ελλάδος να ηττήθηκε με 2-4 από τη Γερμανία, αλλά οι επώνυμοι μέσω Twitter δήλωσαν περήφανοι για την ελληνική ομάδα. «Ελλάδα, θα σ’ αγαπώ για πάντα!!!Μπράβο!!!» έγραψε η Ζέτα Δούκα.

Ο Γιώργος Λιάγκας, από την άλλη, πόσταρε: «Το 4-2 είναι αξιοπρεπέστατο σκορ απέναντι σε μια πολύ καλύτερη ομάδα. Και πάλι περήφανοι γι’ αυτή την ομάδα. Μπράβο παιδιά!!!»

Ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε: «Δεν με νοιάζει που χάσαμε. Ήμασταν πάλι όλη η Ελλάδα μια παρέα… Μπράβο παιδιά! Πάμε γερά!».

Η Maria Menounous πόσταρε: «Το ελληνικό πνεύμα ποτέ δεν πεθαίνει! Ποτέ!». Η Έλλη Κοκκίνου έγραψε: «Μάλιστα! Επιστροφή στην πραγματικότητα τώρα! Όσο χαρήκαμε-χαρήκαμε! Μπράβο στα παιδιά!».

Το ίδιο και η Δέσποινα Βανδή: «Δεν πειράζει παιδιά! Έχουμε αντέξει χειρότερα! Είμαστε τυχεροί και μόνο που είμαστε Έλληνες!». Η Δούκισσα Νομικού έγραψε: «Μπράβο στα παιδιά! Δεν έχει σημασία το σκορ, αλλά η ψυχή και το πάθος που έδειξαν μέχρι τελευταία στιγμή!».

Ο Σάκης Ρουβάς, από την πλευρά του, πόσταρε: «Η εθνική μας είναι στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης! Μπράβο στα παιδιά μας! Δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ… Ολέ ΕΛΛΑΣ ολέ ολέ… Proud to be Greek».

Τέλος, η Έλενα Παπαρίζου έγραψε: «Η λογική μετράει το αποτέλεσμα. Η καρδιά δίνει βραβείο στην προσπάθεια… νικήσατε! Euro 2012».

Πηγή: star.gr
Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012, 09:28