Η Δούκισσα Νομικού δεν έχει μόνο μια έμφυτη γλυκύτητα και μια σπάνια ομορφιά, αλλά και έναν πολύ ξεκάθαρο και ταυτόχρονα κομψό τρόπο να λέει πώς νιώθει. «Πέρυσι ήμουν σε μια πολύ άσχημη φάση, γιατί είχα πάρα πολλή πίεση σε όλους τους τομείς. Φέτος, δεν ξέρω πώς γίνεται, έχω κάνει στροφή 180 μοιρών».

Από το 2007 που βγήκε Σταρ Ελλάς πάνε τέσσερα χρόνια και λογικά ένα κορίτσι στα 20 παρά κάτι δεν θα είχε ιδέα πού θα μπορούσε να την πάει ένα στέμμα. Όμως, να που τις προάλλες έπεσε στα χέρια μου ένα περιοδικό με την πρώτη της συνέντευξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρκετά πιο καστανή και σίγουρα αρκετά πιο μαγκωμένη από σήμερα, θυμάμαι την απάντησή της σε μια κονσέρβα-ερώτηση, από αυτές που κάνουν σε όλες τις εστεμμένες για το πώς φαντάζονται το μέλλον τους:
«Θέλω να τα δοκιμάσω όλα για να δω τι μου αρέσει περισσότερο. Δεν σου κρύβω ότι μου αρέσει η τηλεόραση. Θα ήθελα να γίνω παρουσιάστρια στον ψυχαγωγικό τομέα. Ίσως γιατί πάντα μου άρεσε να κάνω τον κόσμο να γελάει και ήμουν η ψυχή της παρέας».

Μπορεί όποιος τη διάβασε τότε να το προσπέρασε σαν μία ακόμα κλισέ απάντηση ενός όμορφου μοντέλου, αλλά η Δούκισσα όχι μόνο το είπε, αλλά μέσα σε ένα χρόνο το έκανε κιόλας.

«Έτσι είχα πει; Ποτέ δεν φανταζόμουν όμως ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Δεν θα το έλεγα κρυφό πόθο, αλλά ήταν ένα μυστήριο που θα ήθελα να το ανακαλύψω. Μου άρεσε αυτό που έβλεπα, αλλά αν με ρωτούσες αν πραγματικά πίστευα πως θα κάνω τηλεόραση, θα έλεγα όχι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: stylista.gr

Διαβάστε επίσης: Δούκισσα Νομικού: «Δεν ήθελα να τραγουδάω, ντρεπόμουν»

Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης