Το συγκινητικό βίντεο του Kevin Hart μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019, 00:16
Το συγκινητικό βίντεο του Kevin Hart μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα

Ο Kevin Hart, πρόσφατα είχε ένα σοβαρό τραυματισμό σε τροχαίο και θέλησε να δημοσιεύσει ένα συγκινητικό βίντεο, με την προσπάθειά του να επανέλθει στην κανονική ζωή του.

Την 1η Σεπτεμβρίου ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στο Μαλιμπού, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν συνοδηγός βγήκε από τον δρόμο. Στο ατύχημα είχαν τραυματιστεί τόσο ο οδηγός όσο και μία γυναίκα που επέβαινε στο όχημα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Hart μιλά δημόσια μετά το τροχαίο και δηλώνει ότι το ατύχημα άλλαξε τα πάντα για εκείνον.

Στο βίντεο βλέπουμε την προσπάθεια από τη μακρά διαδικασία αποκατάστασης, η οποία θα διαρκέσει ένα χρόνο. Μεταξύ άλλων, το βίντεο περιλαμβάνει τα πρώτα βήματα που έκανε ο ηθοποιός μετά το ατύχημα, όταν σηκωνόταν από το κρεβάτι του νοσοκομείου με βοήθεια νοσοκόμων, όσο και στιγμιότυπα από τις ώρες που περνά στο γυμναστήριο και την πισίνα, στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

«Συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις τον έλεγχο, όσο κι αν το νομίζεις. Όλα μπορούν να τελειώσουν», λέει στο βίντεο ο Hart που υποβλήθηκε σε επέμβαση μετά το τροχαίο ατύχημα.

«Ήταν ένα μήνυμα από τον Θεό», λέει σε άλλο σημείο του βίντεο ο ηθοποιός. «Μετά το ατύχημα βλέπω τα πράγματα διαφορετικά εκτιμώ τη ζωή», συνεχίζει ο ηθοποιός που εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την οικογένεια, τους φίλους του, αλλά και τους θαυμαστές του. «Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και τη στήριξη». Παράλληλα, τους στέλνει και ένα μήνυμα: «Μην θεωρείτε το σήμερα δεδομένο, το αύριο δεν είναι σίγουρο».

 

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019, 00:16