Βασίλης Δήμας: Ο δημιουργός που πιάνει το μικρόφωνο και κερδίζει τις εντυπώσεις!

Βασίλης Δήμας: Ο δημιουργός που πιάνει το μικρόφωνο και κερδίζει τις εντυπώσεις!
Ο Βασίλης Δήμας ήρθε όπως όλα δείχνουν για να μείνει! Πριν λίγα χρόνια απέδειξε στον εαυτό του αλλά και στο κοινό πως η παρουσία του στην βιομηχανία της μουσικής μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς μέχρι σήμερα έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες για τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της δισκογραφίας. Έχει στο ενεργητικό του 15 πλατινένιους και διπλά πλατινένιους καθώς και 2 χρυσούς δίσκους ως δημιουργός.

Τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει και πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι: Ν.Σφακιανάκης, Σ.Γονίδης, Αντύπας, Ν.Μακρόπουλος, Ν.Οικονομόπουλος, Σ.Ρόκκος, Χ.Μενιδιάτης, Δ.Σχοινάς, Κ.Γαρμπή, Γ.Αλκαίος, Γ.Μάης κ.α.

Μερικές από τις επιτυχίες του Βασίλη Δήμα είναι τα τραγούδια: «Δηλώνω μόνος», «Άστο», «Το κέντρο του σύμπαντος», «Κλείνω τις κουρτίνες», «Θυμάμαι», «Καλός πολίτης», «Δεν είμαι σαν τους άλλους», «Το σύστημα», «Είμαι ακόμα παιδί», «Δεν μπορεί να μη σου λείπω», κ.α.

Ακούστε παρακάτω το νέο τραγούδι «Θέλω να μείνω μόνος μου», του οποίου την παραγωγή υπογράφει ο Αντρέας Γιατράκος και κυκλοφορεί από την Sonar Music.Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015, 01:34