Αναμφισβήτητα η Ελένη Μενεγάκη περνάει την πιο δύσκολη φάση της ζωής της. Η ήρεμη οικογενειακή της ευτυχία αποτελεί πια παρελθόν, ενώ το πρότυπο της συζύγου έχει «σπάσει»! Η παρουσιάστρια έχει κλειστεί στον εαυτό της, είναι συνεχώς μελαγχολική, σκεπτική, προβληματισμένη, αγέλαστη. Στο μυαλό της έχει πολλά, πάνω από όλους και από όλα όμως έχει τα τρία παιδιά της. Όταν είναι μαζί τους, το μελαγχολικό πρόσωπο… αλλάζει, γεμίζει χαρά, η απόφαση του διαζυγίου δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επηρεάσει την ψυχολογία των παιδιών της. Με τον Γιάννη Λάτσιο έχουν καλή σχέση, συζητούν για το μέλλον των παιδιών τους, για την… σχέση τους, για το πώς θα χωρίσουν την περιουσία τους.

«Ο Γιάννης Λάτσιος έφυγε από το σπίτι»

Ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 πριν από λίγες ημέρες έφυγε από το σπίτι του στα Μελίσσια και μετακόμισε σε ένα δικό του διαμέρισμα στα βόρεια προάστια. Πήρε δύο βαλίτσες με ρούχα και προσωπικά αντικείμενα και μετακόμισε σε ένα επιπλωμένο διαμέρισμα. Κυριακή μεσημέρι όμως η οικογένεια Λάτσιου είναι μαζί… Σήμερα, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ο Γιάννης Λάτσιος πήγε στο σπίτι του για να γευματίσουν οικογενειακώς, έτσι όπως έκανε κάθε Κυριακή μεσημέρι πολλά χρόνια τώρα…

«Οι φύλακες – άγγελοι της Ελένης»

Δίπλα στην Ελένη όλο αυτό το διάστημα βρίσκονται πολύ συγκεκριμένοι άνθρωποι. Καταρχάς, η μεγάλη της αδυναμία, η μητέρα της Ζέτα, η οποία μένει στο σπίτι στα Μελίσσια με τον σύζυγό της, πατριό της παρουσιάστριας, σε έναν ξεχωριστό χώρο. Η κυρία Ζέτα ίσως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που γνωρίζει τα πάντα για το διαζύγιο της Ελένης. Η κόρη της, της εμπιστεύεται τα πάντα και ζητάει την γνώμη της σε ό,τι την απασχολεί και την προβληματίζει. Η μαμά της ήταν πάντα η καλύτερή της φίλη.

Η κουμπάρα και κολλητή της φίλη, Νατάσσα Θεοδωρίδου, είναι σχεδόν καθημερινά μαζί της, αρκετές φορές μάλιστα βρίσκεται και στα παρασκήνια της εκπομπής «Καφές με την Ελένη». Ο αδερφός της, Θοδωρής, μπορεί να σπουδάζει στο Λονδίνο, συνομιλεί όμως με την παρουσιάστρια στο τηλέφωνο και της δίνει κουράγιο, την στηρίζει και της ζητάει να μην στεναχωριέται. Μάλιστα, στο προφίλ του στο facebook έγραφε πριν από λίγες ημέρες: «τρέλανέ τους… να μην σε τρελάνουν!». Η Αγλαΐα Λάτσιου, αδερφή του Γιάννη Λάτσιου, είναι πολύ κοντά στο ζευγάρι και ειδικά στην Ελένη και προσπαθεί να τους πείσει να μην διαλύσουν τον γάμο τους.

«Το κρυφτούλι της Ελένης με τους φωτογράφους»

Δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία έχουν «κατασκηνώσει» από την προηγούμενη εβδομάδα έξω από το σπίτι της παρουσιάστριας. Όλοι θέλουν να μάθουν τις κινήσεις της Ελένης, πού πάει, τι κάνει, με ποιον συναναστρέφεται, ποιος την επισκέπτεται στο σπίτι της… Όλοι κάνουν τα πάντα για να απαθανατίσουν την Ελένη, γι’ αυτό η ίδια προσπαθεί με διάφορους τρόπους να τους… κοροϊδέψει. Πριν από λίγες ημέρες ήθελε να φύγει από το σπίτι της, χωρίς να την ακολουθήσει όμως κανείς. Σύμφωνα με πληροφορίες έβαλε έναν άνθρωπο που εργάζεται στο σπίτι της να οδηγήσει το τζιπ της, το οποίο έχει φιμέ τζάμια… Όλοι όσοι βρίσκονταν έξω από σπίτι, νομίζοντας πως είναι η παρουσιάστρια, ακολούθησαν το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα η ίδια να μπορέσει να αποχωρήσει από το σπίτι ανενόχλητη, με άλλο αυτοκίνητο. Κάποιες φορές, μάλιστα, έπαιζε κρυφτούλι με τους παπαράτσι σε δρόμους των βορείων προαστίων. Προσπαθώντας να τους… ξεγελάσει και να ξεφύγει, έμπαινε σε στενά δρομάκια για να την χάσουν από τα μάτια τους και να πάει στον προορισμό της χωρίς την… συνοδεία των φωτογράφων.

Διαβάστε επίσης: 

Μενεγάκη: «Πέφτουν τούφες τα μαλλιά μου και ανησυχώ»
Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010, 13:35

Μοιράζουν την περιουσία τους Μενεγάκη – Λάτσιος
Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010, 12:47