Μετά τη συντριπτική ήττα της Hillary Clinton ηθοποιοί, τραγουδιστές και πρόσωπα της αμερικανικής τηλεόρασης δεν μπορούν να κρύψουν την απογοήτευσή τους για το εκλογικό αποτέλεσμα.

H ανάδειξη του Donald Trump σε νέο πρόεδρο των Η.Π.Α. προκάλεσε τα πρώτα αρνητικά σχόλια από τους celebrities, οι οποίοι είχαν στηρίξει ανοιχτά την υποψηφιότητα της Hillary Clinton.

Η πολιτική ανταποκρίτρια του MSNBC Kasie Hunt έγραψε στο Twitter πως η Lady Gaga και η Katy Perry ξέσπασαν σε κλάματα μετά την ήττα της Hillary.

Την απογοήτευσή τους δεν έκρυψαν, όπως θα δείτε και παρακάτω, η Cher και η ηθοποιός Melanie Griffith, οι οποίες παρακολουθούσαν με αγωνία τα εκλογικά αποτελέσματα από τα γραφεία της Clinton στη Νέα Υόρκη.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ότι νέος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο Donald Trump, η Madonna έδειξε την πλήρη αντίθεσή της στο καινούργιο καθεστώς, γράφοντας στο Τwitter: «Άναψε νέα φωτιά – Δεν τα παρατάμε ποτέ».

Η Eva Longoria αναρωτιέται «Τι συμβαίνει».

Η Katy Perry δηλώνει πως δεν θα σιωπήσει ποτέ. Ο Morgan Freeman πάλι έγραψε: «Όλη μέρα αναζητούσα πού θα παρακολουθήσω την ομιλία νίκης της Χίλαρι. Ποτέ δεν ήταν “Αν”. Υποτίμησα τη χώρα μας. Νιώθω χαμένος» και συνέχισε: «Υπάρχουν πολλοί άνδρες που είναι χαρούμενοι εκεί έξω, εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς»…

Δείτε περισσότερα στο govastileto.gr