Αδιαφορώντας για τις δεκάδες παπαράτσι από την Ελλάδα και το εξωτερικό που τις πολιορκούν, η οικογένεια Κardashian περνά χλιδάτα στο νησί των ανέμων.

Βόλτες με υπερπολυτελές σκάφος αλλά και… φουσκωτό, ξενοδοχείο πέντε αστέρων, μακροβούτια στις πιο κοσμικές παραλίες του νησιού είναι μόνο μερικές από τις απολαύσεις τους…

Καρέ καρέ το Σαββατοκύριακο των Kardashian στη Μύκονο, στο πλαίσιο γυρισμάτων για το γνωστό reality:

(Οι ξάπλες κάτω από τον καυτό ήλιο)

(H άφιξη στη Μύκονο)

Kακοπερνάνε οι Kardashian

Το Σάββατο η πολυμελής οικογένεια έκανε βόλτα στα καταγάλανα νερά του νησιού με σκάφος, ενώ η μαμά Kris και κάποια από τα υπόλοιπα μέλη επιδόθηκαν σε θαλάσσια σπορ.

Μάλιστα η Kim, που είναι πιο ευαίσθητη και ρομαντική αυτήν την περίοδο -καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί-, φωτογράφισε το ηλιοβασίλεμα και ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Νωρίτερα η μέλλουσα μανούλα απέφυγε να εκθέσει την κοιλίτσα της στους φακούς των φωτογράφων και εμφανίστηκε με ένα μακρύ καφέ φόρεμα.

Σε μια δεύτερη φωτογραφία, όπου η πισίνα της πολυτελέστατης βίλας γίνεται ένα με τη θάλασσα, η Kim Kardashian στο σχόλιό της στο Ιnstagram γράφει «Παραδεισένια», θέλοντας να εκφράσει τον ενθουσιασμό της γι’ αυτό που ζει…


(Η 17χρονη Kendall με καυτό μπικίνι σε χαλαρές, ανέμελες στιγμές πάνω στο σκάφος)


(Η Kris Jenner φωτογραφίζει τις ομορφιές του νησιού)

H φουσκωμένη κοιλιά της Κim

Η Kim εμφανίστηκε να κατεβαίνει τα σκαλοπάτια της υπερλούξ βίλας της με μεγάλη προσοχή και πολύ μικρά βήματα…

Την κατάλληλη στιγμή ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την κοιλίτσα της, που ξεπρόβαλε μέσα από το army παρεό της…

Είδες τι σου κάνουν οι αέρηδες της Μυκόνου…