Εντυπωσιακή και εκρηκτική είτε σαν ξανθιά ηθοποιός, είτε σαν κοκκινομάλλα τραγουδίστρια. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στα 34 της χρόνια δείχνει ευτυχισμένη, δηλώνει μόνη και είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Προσφάτως χωρισμένη, η Πηνελόπη απαντά στο εάν είχε βάλει όριο ηλικίας για το πότε θα παντρευτεί.

«Είχα βάλει, αλλά πλέον μου αρέσει όπως είμαι. Ζω μία δεύτερη εφηβεία τώρα, πιο ουσιαστική από την προηγούμενη. Το ψάχνω περισσότερο. Παραμένω ρομαντική, αλλά έχω γίνει πιο κυνική. Ωστόσο δεν είμαι σε φάση να πω ότι ονειρεύομαι τον τέλειο σύζυγο, γιατί δεν θεωρώ ότι υπάρχει».

Όσο για το ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος, δηλώνει: «Ο ιδανικός άντρας για σύντροφος είναι σίγουρα ο καλύτερός σου φίλος. Θέλω να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο με τον οποίο θα γελάω πάρα πολύ, θα μας αρέσουν τα ίδια πράγματα και θα προκαλεί ο ένας τον άλλον για να γίνει καλύτερος. Αυτόν τον άντρα που, όταν ξυπνάς το πρωί, τον κοιτάς και δεν μπορείς χωρίς αυτή την εικόνα». Και βέβαια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δίνει απαντήσεις για το πως διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της. «Δεν πάω γυμναστήριο, γιατί δεν μου αρέσει καθόλου.

Έχω ένα στύλο στο σαλόνι μου, με τον οποίο γυμνάζεις πολύ το πάνω μέρος του σώματος, την κοιλιά τα χέρια και την πλάτη. Είναι γυμναστική για προχωρημένους. Δεν θα το πρότεινα σε κάποιον που δεν έχει καλή επαφή με το σώμα του».

ΠΗΓΗ: People