Μόλις δύο μήνες πριν από τον γάμο της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή φωτογραφίζεται για γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό και μιλά για τον Θέμη, αλλά και για τις πυρετώδεις προετοιμασίες για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της.

«Ο Θέμης ήταν ο άνθρωπος που με έκανε να φανταστώ τον εαυτό μου μανούλα» δηλώνει η παρουσιάστρια του ALTER και απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με τον γάμο στο περιοδικό «OK».

Πώς σου έκανε πρόταση γάμου;

«Παρόλο που περίμενα κάποια στιγμή να μου κάνει πρόταση, όταν έγινε τελικά, με αιφνιδίασε. Η πρόταση έγινε στο τέλος μιας πολύ κουραστικής ημέρας Σεπτεμβρίου, όπου εγώ ήμουν πολύ εκνευρισμένη και δεν είχα και την καλύτερη διάθεση του κόσμου, με αποτέλεσμα εκείνος να το διασκεδάζει αφάνταστα, γιατί προφανώς από μέσα του έλεγε: “Πού να ‘ξερες σε λίγο τι θα ακούσεις!”».

Στις 25 Ιουνίου θα παντρευτείτε. Έχεις αγχωθεί με τις προετοιμασίες;

«Καθόλου. Είμαι πολύ χαλαρή νύφη και είναι πολύ χαλαρός γαμπρός. Δεν έτρεξα, για παράδειγμα, σε δέκα μαγαζιά για να βρω νυφικό. Μπορώ να σου πω ότι δεν μου πήρε περισσότερο από δέκα λεπτά για να το διαλέξω. Είχα επιλέξει τρία που μου άρεσαν και αυτό στο οποίο κατέληξα ήταν το τρίτο που δοκίμασα. Ήθελα να θυμίζει παραμύθι και το βρήκα στη Vera Wang. Είναι λευκό, με ένα ρομαντικό, πολύ μακρύ πέπλο. Όταν είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη με το νυφικό, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι θα αρέσει πολύ στον άνδρα μου. Περιττό, βέβαια, να σου πω ότι η μαμά μου και η αδελφή μου συγκινήθηκαν πολύ, όταν με είδαν ντυμένη νύφη».

Διαβάστε επίσης: Τα μελλοντικά σχέδια της Σταματίνας
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 24 Απριλίου 2011