Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το τίμημα της δημοσιότητας, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Πραγματικά, με ενδιαφέρει μόνο η γνώμη όσων μου κάνουν την τιμή να δουν τη δουλειά μου και να με κρίνουν για αυτήν και η γνώμη αυτών που με γνωρίζουν προσωπικά, που με αγαπούν και αγαπώ. Δεν μπορώ να στεναχωριέμαι για κάποιον που δεν με ξέρει» απάντησε η 33χρονη ηθοποιός σχετικά με τις αρνητικές κριτικές, ενώ σχετικά με την ενασχόληση των media με την προσωπική της ζωή, κάτι που αποτελεί το αναπόφευκτο τίμημα της δημοσιότητας, σχολίασε: «Γιατί πρέπει να υπάρχει ένα τόσο ψυχοφθόρο τίμημα; Επειδή η δουλειά μου βρίσκεται στον χώρο του θεάματος; Ειλικρινά, δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτά τα θέματα γιατί ό,τι λέω παρεξηγείται» απάντησε στο περιοδικό Glam.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο αργότερα εξήγησε ότι δεν υπάρχουν πράγματα που έχει κάνει και έχει μετανιώσει γι’ αυτά: «Όχι, διότι όλα, ακόμα και αυτά που ίσως μας πλήγωσαν, είναι εμπειρίες που έχουν συνθέσει αυτό που είμαστε σήμερα… Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά καλό είναι να μην επαναλαμβάνονται» ήταν τα λόγια της, ενώ όταν ρωτήθηκε αν είναι ένας άνθρωπος που βυθίζεται στα πάθη, δεν δίστασε να απαντήσει: «Το πάθος είναι μέρος της ζωής μας. Την κάνει έντονη κι ενδιαφέρουσα. Προσωπικά, δεν μου αρέσουν η μετριότητα και οι συμβιβασμοί», τονίζοντας πως όλες τις αποφάσεις της τις έχει πάρει «ακολουθώντας μόνο την καρδιά»!

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης