Για ακόμα μια φορά, η ΑΒ Βασιλόπουλος στέκεται δίπλα σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη και αυτά τα Χριστούγεννα. Στo πλαίσιo της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η εταιρεία στέλνει το δικό της μήνυμα προσφοράς…γιατί «όλοι χρειαζόμαστε έναν Άγιο Βασίλη!».

Πρόκειται για μια ακόμα ξεχωριστή ενέργεια, η οποία έχει σκοπό να υποστηρίξει τους συνανθρώπους μας σε όλη την Ελλάδα, φέρνοντας  για τέταρτη συνεχή χρονιά μοναδικά «Δώρα Αγάπης» σε επιλεγμένα  καταστήματα του δικτύου της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς ένα δώρο γίνεται αγάπη

Κάθε «Δώρο Αγάπης» που θα βρείτε στα 175 επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ, έχει έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό, ενώ περιλαμβάνει βασικά είδη διατροφής για κάθε νοικοκυριό.

-AΒ Περαστή Τομάτα 500 gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-AΒ Αλεύρι 1kgr Όλων των Χρήσεων

-AΒ Πένες 500gr

-AΒ Γάλα Εβαπορέ 7,5% Πλήρες 410gr

-AΒ Zάχαρη 1 Kg

-AΒ Μπισκότα Γεμιστά Κρέμα Βανίλια 200 gr

-ΑΒ Σοκολάτα Γάλακτος 100 gr  

Έτσι, μόνο με 3,75 ευρώ, μπορείτε κι εσείς να μοιράσετε χαρά και αγάπη σε κάποιον που το έχει ανάγκη ή μπορείτε να ενισχύσετε με τα συγκεκριμένα προϊόντα το ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος ΑΒ.

Στη συνέχεια, η ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει να φτάσει η βοήθεια στο τραπέζι εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως για κάθε «Δώρο Αγάπης» που εσείς αγοράζετε, η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην Τράπεζα Τροφίμων. Έτσι, φέτος τις γιορτές όλοι μαζί ενωνόμαστε και διπλασιάζουμε τη χαρά!

Γιατί φέτος μπορούμε όλοι μας να «μπούμε στα παπούτσια» του Άγιου Βασίλη!

Μέσα από ένα συγκινητικό τηλεοπτικό σποτ, η ΑΒ Βασιλόπουλος, μας καλεί όλους να προχωρήσουμε στη δική μας πράξη αγάπης κατά τη διάρκεια των φετινών εορτών. Και στέλνει το δικό της μήνυμα προσφοράς μέσα από τα πιο γλυκά και αθώα μάτια, τα μάτια των παιδιών.

Όπως κάθε χρόνο, ο Άγιος Βασίλης έρχεται για να μοιράσει δώρα και αγάπη στους μικρούς μας φίλους. Αγάπη την οποία του επιστρέφουν τα παιδιά, όταν διαπιστώνουν ότι είναι μόνος στο σπίτι του.

Ένα μικρό κοριτσάκι «μπαίνει στα παπούτσια του Άγιου Βασίλη» και του χτυπά την πόρτα για να του προσφέρει ένα «Δώρο Αγάπης». Και με αυτόν τον τρόπο, η μαγεία των Χριστουγέννων ξεκινά. Γιατί φέτος μπορούμε όλοι μας να «μπούμε στα παπούτσια» του Άγιου Βασίλη!

 

Καθένας λοιπόν από εμάς μπορεί φέτος να γίνει Άγιος Βασίλης για κάποιον που το έχει ανάγκη, χαρίζοντας ένα «Δώρο Αγάπης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης