Είστε ένας εξαιρετικά ικανός επαγγελματίας αλλά δεν γνωρίζετε πώς να προωθήσετε τη δουλειά σας; Έχετε μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση και θέλετε να αυξήσετε το πελατολόγιό σας; Γνωρίζετε ότι τα social media μπορούν να κάνουν θαύματα, αλλά δεν έχετε ιδέα πώς να τα χρησιμοποιήσετε σωστά, ώστε να κερδίσετε περισσότερη αναγνωρισιμότητα και περισσότερους πελάτες;

Η COSMOTE, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας GROW YOUR BUSINESS, στέκεται σταθερά στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εξελίξουν τη δουλειά τους και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, στο διαρκώς εξελισσόμενο επιχειρηματικό και ψηφιακό περιβάλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα σειρά COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – THE PODCAST είναι ακριβώς αυτό που αναζητούσατε για να μάθετε και να εφαρμόσετε τις καλύτερες στρατηγικές για την επιχείρησή σας. Μέσα από μια δομημένη σειρά εξειδικευμένων podcast επεισοδίων για μικρομεσαίους επαγγελματίες, θα αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις και θα λάβετε πρακτικές συμβουλές για τις επιχειρήσεις, την επιχειρηματικότητα, την ψηφιακή μετάβαση και την ψηφιακή ανάπτυξη. Digital Marketing, Social Media, E-commerce και άλλα πολλά δεν θα έχουν πια μυστικά για εσάς και θα μάθετε να τα χρησιμοποιείτε με τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την δική σας κερδοφορία.

Το podcast παρουσιάζει η επιχειρηματίας και δημιουργός περιεχομένου Εύα Επιτροπάκη, με καλεσμένους ειδικούς και επιτυχημένους επαγγελματίες από τους χώρους του marketing και της τεχνολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέο Podcast κάθε δεύτερη Πέμπτη

Tο πρώτο επεισόδιο με τίτλο «Έχεις πολλά πλάνα για την επιχείρησή σου; Ξεκίνα από το business canvas!» είναι ήδη διαθέσιμο και μπορείς να το ακούσεις στις πλατφόρμες: Spotify, Apple ή Google.

Η Εύα Επιτροπάκη ξεκινάει από το πρώτο και πιο βασικό βήμα: τη στρατηγική. Με απλό και συνοπτικό τρόπο δίνει απαντήσεις σε όλα τα «Γιατί;», τα οποία κάθε επιχειρηματίας πρέπει να θέσει για να χαράξει σωστή πορεία για την ανάπτυξη της επιχείρησής του. Σε αυτό το πρώτο επεισόδιο θα μάθετε τα σωστά βήματα για την χάραξη της επιχειρηματικής στρατηγικής και πώς να χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο το εργαλείο business canvas, μια συνοπτική και πιο άμεση εκδοχή του business plan.

Στα επόμενα επεισόδια του COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – THE PODCAST, θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε σε θέματα όπως η ανάδειξη της online παρουσίας της επιχείρησης, οι δυναμικές του Digital Marketing, η σωστή αξιοποίηση των Social Media, αλλά και θέματα που αφορούν στην δυναμική των ομάδων και την επιτυχημένη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού που αποτελεί «κλειδί» για την ανάπτυξη οποιασδήποτε επιχείρησης.

Κάθε δεύτερη Πέμπτη, λοιπόν, μπορείτε να παρακολουθήσετε το COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – THE PODCAST.

COSMOTE GROW YOUR BUSINESS: σταθερά δίπλα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η COSMOTE ανοίγει τον δρόμο για τον απαραίτητο ψηφιακό μετασχηματισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, προσφέροντας στους επαγγελματίες τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες και λύσεις, ώστε να συμμετέχουν ισότιμα και να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις απαιτήσεις της σύγχρονης ψηφιακής κοινωνίας. Μέσα από το πρόγραμμα COSMOTE GROW YOUR BUSINESS, δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες έχουν ήδη εκπαιδευτεί, καλλιεργώντας καινούργιες δεξιότητες στη χρήση ψηφιακών εργαλείων και τεχνολογιών.

Ο κ. Θάνος Φαλάγγας, Διευθυντής Εnterprise & Business Marketing του Ομίλου ΟΤΕ, ανέφερε σχετικά: «Η COSMOTE στέκεται δίπλα στην κοινωνία και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σχεδιάζοντας προϊόντα, λύσεις αλλά και δράσεις που θα τις βοηθήσουν να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους, να αναπτυχθούν και να ανταποκριθούν στις προκλήσεις μιας “πράσινης”, βιώσιμης ανάπτυξης. Στις δράσεις ψηφιακής συμπερίληψης που υλοποιεί η COSMOTE εντάσσεται και το πρόγραμμα COSMOTE GROW YOUR BUSINESS, μέσω του οποίου, από το 2017, έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 75.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις & ελεύθεροι επαγγελματίες, καλλιεργώντας καινούργιες δεξιότητες στη χρήση ψηφιακών εργαλείων και τεχνολογιών. Εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα με ένα νέο κανάλι επικοινωνίας, όπως το podcast, οι επιχειρηματίες μπορούν να εστιάσουν στις θεματικές ενότητες που τους ενδιαφέρουν, από οπουδήποτε και στον χρόνο που τους εξυπηρετεί, προκειμένου να αντλήσουν έμπνευση και νέες ιδέες για τα επόμενα επιχειρηματικά τους βήματα».

Περισσότερα για το COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – THE PODCAST στο: https://www.growyourbusiness.gr/content/podcast

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης