Τα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα αποτελούν μια από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες επενδύσεων για μεγάλα κέρδη. Μάλιστα, με την αγορά crypto να συνεχίζει να προσελκύει έντονο ενδιαφέρον και υψηλό αριθμό επενδύσεων, η αναζήτηση νέων ευκαιριών κατέχει μια σημαντική θέση στην στρατηγική των περισσότερων επενδυτών. Παρακάτω λοιπόν θα δούμε μερικές αναλυτικές πληροφορίες για το τι είναι τα ανερχόμενα crypto, ποια νέα κρυπτονομίσματα ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή στην αγορά και γιατί αξίζει να επενδύσει κάποιος σε αυτά.

Τι είναι τα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα;

Με τον όρο «ανερχόμενα κρυπτονομίσματα αναφερόμαστε σε νέα, ή όχι τόσο γνωστά crypto coins, τα οποία παρουσιάζουν μεγάλες προοπτικές ανόδου και μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη για τους επενδυτές. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, τα κρυπτονομίσματα αυτά προσφέρουν καινοτόμα χαρακτηριστικά και η δημοτικότητά τους είναι αρκετά υψηλή στα κοινωνικά δίκτυα. Κάτι που οδηγεί σε αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον και συγκέντρωση υψηλών κεφαλαίων κατά την προπώλησή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί αξίζει να επενδύσει κανείς σε ανερχόμενα κρυπτονομίσματα;

Η επένδυση σε ανερχόμενα κρυπτονομίσματα αποτελεί θα λέγαμε μία από τις επενδύσεις με τις μεγαλύτερες προοπτικές για μεγάλα κέρδη. Οι λόγοι που τα συγκεκριμένα crypto coins γνωρίζουν τεράστια επιτυχία τον τελευταίο καιρό είναι κυρίως οι παρακάτω:

 • Υψηλές Αποδόσεις: Τα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα έχουν τη δυνατότητα να αυξηθούν σημαντικά σε αξία καθώς αποκτούν ευρύτερη αποδοχή και αναγνώριση. Μάλιστα, το γεγονός ότι βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, προσφέρει τη δυνατότητα για σημαντικές ανόδους στην τιμή, έναντι πιο εδραιωμένων κρυπτονομισμάτων τα οποία έχουν σχετικά σταθεροποιηθεί στην αγορά.
 • Καινοτομία: Τα περισσότερα νέα κρυπτονομίσματα βασίζονται σε καινοτόμες τεχνολογίες ή προσφέρουν λύσεις σε προγενέστερα προβλήματα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μαζική υιοθέτηση και άνοδο της αξίας τους. Η αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης και μηχανισμών παθητικού κέρδους, αποτελούν από τις πιο δημοφιλείς καινοτομίες στον τομέα των crypto.
 • Διαφοροποίηση Χαρτοφυλακίου: Επενδύοντας σε νέα και ανερχόμενα κρυπτονομίσματα, μπορείτε να διαφοροποιήσετε το χαρτοφυλάκιό σας, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο από την επένδυση σε ένα μόνο crypto coin.
 • Πρώιμη συμμετοχή: Οι πρώτοι επενδυτές μπορούν να επωφεληθούν από τις χαμηλές τιμές ενός κρυπτονομίσματος και να αποκομίσουν τα μεγαλύτερα κέρδη, όταν η αξία των νομισμάτων αυξηθεί. Αυτός είναι και ο λόγος που φέτος βλέπουμε να πραγματοποιούνται μερικές από τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων με μεγάλη συγκέντρωση κεφαλαίων.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποια είναι τα καλύτερα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα για μεγάλα κέρδη το 2024;

Υπάρχουν αρκετά νέα κρυπτονομίσματα τα οποία εμφανίζονται στην αγορά καθημερινά. Κάποια από αυτά δεν καταφέρνουν να ξεχωρίσουν μέσα στον τεράστιο ανταγωνισμό, ενώ κάποια άλλα φαίνεται να κλέβουν αμέσως το ενδιαφέρον των επενδυτών. Αυτή τη στιγμή, τα τρία καλύτερα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα που εντοπίσαμε και τα οποία πραγματοποιούν εξαιρετικές προπωλήσεις με μεγάλη ζήτηση, είναι το PlayDoge ($PLAY), το WienerAI ($WAI) και το Sealana ($SEAL).

PlayDoge – Meme coin και P2E παιχνίδι

Το PlayDoge ($PLAY) είναι ένα ανερχόμενο κρυπτονόμισμα που συνδυάζει την ψυχαγωγία των memes, με ένα παιχνίδι Play-To-Earn (P2E). Ειδικότερα, αξιοποιώντας τον δημοφιλή σκύλο Doge, το κρυπτονόμισμα αυτό θα κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι τύπου Tamagotchi, μέσω του οποίου οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν $PLAY tokens.

Λόγοι που κάνουν το PlayDoge να ξεχωρίζει:

 • Meme Coin: Η βασική φιλοσοφία του έργου στηρίζεται στα memes, κάτι που έχει οδηγήσει ήδη στη δημιουργία μιας θερμής κοινότητας.
 • Παιχνίδι P2E: Το παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει το PlayDoge θα προσφέρει τη δυνατότητα στους παίκτες να κερδίσουν δωρεάν κρυπτονομίσματα, φροντίζοντας απλώς το εικονικό τους κατοικίδιο Doge.
 • Multi-chain Staking: Ως ένα από τα κορυφαία ανερχόμενα κρυπτονομίσματα για το 2024, το PlayDoge προσφέρει και μηχανισμό πονταρίσματος τόσο στο Binance Chain, όσο και στο Ethereum blockchain.

Αγορά PlayDoge

WienerAI – Ένα ανερχόμενο meme coin με AI Trading Bot

Το WienerAI ($WAI) είναι ένα από τα πιο καινοτόμα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα, εστιάζοντας στην ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) στην τεχνολογία blockchain. Στόχος του είναι να παρέχει ένα αξιόπιστο επενδυτικό εργαλείο το οποίο θα βοηθήσει τους επενδυτές crypto να εντοπίζουν τις πιο κερδοφόρες επιλογές.

Λόγοι που κάνουν το WienerAI να ξεχωρίζει:

 • Καινοτομία: Το έργο λανσάρει έναν βοηθό συναλλαγών (crypto trading bot), το οποίο βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη (AI) και εντοπίζει τις καλύτερες επενδυτικές ευκαιρίες στην αγορά crypto.
 • Meme κουλτούρα: Και το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα αξιοποιεί τη δύναμη των meme προκειμένου να καταστήσει δημοφιλή την παρουσία του στο χώρο. Κάτι που μέχρι τώρα καταφέρνει πολύ καλά.
 • Παθητικό εισόδημα: Με τη λειτουργία πονταρίσματος, το έργο δίνει τη δυνατότητα και για παθητικές ανταμοιβές προς τους κατόχους του.

Αγορά WienerAI

Sealana – Το δημοφιλέστερο meme coin του Solana για το καλοκαίρι του 2024

Το Sealana ($SEAL) είναι ένα από τα καλύτερα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα meme στο δίκτυο του Solana. Αξιοποιώντας έναν αστείο χαρακτήρα παχύσαρκης φώκιας, εμπνευσμένο από το South Park, το έργο φαίνεται ήδη να προσελκύει τεράστιο ενδιαφέρον. Μάλιστα, με την εντυπωσιακή άνοδο των meme coin στο Solana το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι προοπτικές που παρουσιάζει είναι εξαιρετικές.

Λόγοι που κάνουν το Sealana να ξεχωρίζει:

 • Meme coin στο Solana: Τα meme coins στο Solana έχουν γνωρίσει μια τεράστια επιτυχία τους τελευταίους μήνες, κάτι που ενισχύει τις πιθανότητες για μεγάλα κέρδη από την επένδυση στο $SEAL.
 • Επιτυχημένη προπώληση: Η προπώληση του $SEAL έχει ξεπεράσει το εντυπωσιακό ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων, δημιουργώντας ένα FOMO προς τους επενδυτές.
 • Θερμή κοινότητας: Η κοινότητα υποστηρικτών που έχει ήδη συγκεντρώσει το έργο φαίνεται να έχει κατακλείσει τα κοινωνικά δίκτυα. Κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μια εξαιρετική άνοδο στην τιμή του μετά την επίσημη κυκλοφορία.

Αγορά Sealana

 

*ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης