Παράπονα για την τιμή της λαγάνας

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010, 12:09
Παράπονα για την τιμή της λαγάνας
Παράπονα για την τιμή της λαγάνας εξέφρασαν οι καταναλωτές αφού βρήκαν την τιμή της σχετικά τσουχτερή. Οι τιμές κυμάνθηκαν από 2,50 έως και 2,80 το κιλό, αρκετά ακριβές αφού το μόνο που τις κάνει να ξεχωρίζουν από το ψωμί είναι το . σχήμα τους.

«Υπήρξαν μεγάλες αποκλίσεις όχι μόνο μεταξύ περιοχών αλλά και μεταξύ αρτοποιείων της ίδιας συνοικίας!», ήταν τα λόγια του Μιχάλη Τσιφάκη, προέδρου της Ένωσης Καταναλωτών. «Μάλιστα φούρνος που δραστηριοποιείται σε περιοχή του Πειραιά πούλησε λαγάνα στην ακραία τιμή των 3?. Δεν υπάρχει πλαφόν στην τιμή της λαγάνας. Ο αρτοποιός μπορεί τη χρεώσει κατά βούληση.» απαντά η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. « Είναι όμως αλήθεια πως υπήρξαν πολλά παράπονα από τους καταναλωτές.»

Η συμβουλή λοιπόν του zougla.gr είναι να χρησιμοποιούμε τις γνώσεις, τις αισθήσεις και την παρατηρητικότητά μας και να επιλέγουμε κατάστημα της εμπιστοσύνης μας, για να πετύχουμε την «ελάχιστη» προστασία της υγείας μας και της τσέπης μας.Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010, 12:19