Στην προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας κινέζικου εστιατορίου στον Πειραιά, που λειτουργούσε κάτω από απαράδεκτες υγειονομικά συνθήκες, με αποτέλεσμα να απειλείται άμεσα η δημόσια υγεία, προχώρησε η Νομαρχία Πειραιά.

Για την προστασία της δημόσιας υγείας ο Νομάρχης Πειραιά προχώρησε στην έκδοση απόφασης προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας του συγκεκριμένου καταστήματος, η οποία επιδόθηκε για την υλοποίησή της στη Δημοτική Αστυνομία Πειραιά, ενώ για την υπόθεση υπεβλήθη μηνυτήρια αναφορά προς τον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας τόνισε: «Ασφαλώς και δεν μας είναι καθόλου ευχάριστο να κλείνουμε επιχειρήσεις, πολύ περισσότερο σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για την τοπική οικονομία και απασχόληση. Ωστόσο, δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε αυστηροί απέναντι σε όλους εκείνους που δεν σέβονται τους καταναλωτές. Γιατί για εμάς αυτό που προέχει είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και αυτό κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Εν όψει του Πάσχα, οι έλεγχοί μας έχουν εντατικοποιηθεί σε όλο το φάσμα της αγοράς, η παρουσία μας στην αγορά του Ρέντη, στην Δημοτική Αγορά Πειραιά, σε καταστήματα, εστιατόρια, αποθήκες τροφίμων, ψυγεία, είναι συνεχής, με στόχο να προστατευτεί με τον καλύτερο τρόπο ο καταναλωτής».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης