Σειρά παραβάσεων διαπίστωσαν επιθεωρητές του Γραφείου Αλιείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, καθώς και στελεχών του Β΄ Λιμενικού Τμήματος Κερατσινίου κατά τη διάρκεια ελέγχων στην Ιχθυόσκαλα.

Ειδικότερα βεβαιώθηκαν:
 
-Μία αλιευτική παράβαση κατά κυβερνήτη Α/Κ σκάφους, διότι είχε αλιεύσει εκατόν πενήντα ένα κιλά και ενενήντα γραμμάρια (151,90) μπακαλιάρους, υπολειπομένων διαστάσεων, 15-17εκ. αντί του προβλεπόμενου 20εκ. Κατά του ανωτέρω Κυβερνήτη θα κινηθεί και διαδικασία ποινικών κυρώσεων.

-Μια αγορανομική παράβαση κατά ναυτικής εταιρείας, διότι στο δελτίο αποστολής δεν αναγραφόταν η επιστημονική-εμπορική ονομασία των αλιευμάτων, καθώς και η ζώνη αλίευσης. Επίσης, βεβαιώθηκε μία (01) αγορανομική παράβαση για εμπορία μπακαλιάρων, υπολειπομένων διαστάσεων, 15-17εκ. αντί του προβλεπόμενου 20εκ.

-Μία αγορανομική παράβαση κατά ιχθυοπαραγωγών, διότι στο δελτίο αποστολής δεν αναγραφόταν η επιστημονική-εμπορική ονομασία των αλιευμάτων.

-Μία αγορανομική παράβαση κατά αλιέα, διότι στο δελτίο αποστολής δεν αναγραφόταν η επιστημονική-εμπορική ονομασία των αλιευμάτων, καθώς και η ζώνη αλίευσης.

-Μία αγορανομική παράβαση κατά ιχθυεμπόρου, διότι στο δελτίο αποστολής δεν αναγραφόταν η επιστημονική-εμπορική ονομασία των αλιευμάτων, καθώς και η ζώνη αλίευσης.

-Μια αγορανομική παράβαση κατά ιχθυοπαραγωγού, διότι στο δελτίο αποστολής δεν αναγραφόταν η επιστημονική-εμπορική ονομασία των αλιευμάτων.

-Μία αγορανομική παράβαση κατά αλιέα, διότι στο δελτίο αποστολής δεν αναγραφόταν η επιστημονική-εμπορική ονομασία των αλιευμάτων.

-Μία αγορανομική παράβαση κατά ναυτικής εταιρείας, διότι στο δελτίο αποστολής δεν αναγραφόταν η επιστημονική-εμπορική ονομασία των αλιευμάτων.

Το συνολικό βάρος των κατασχεθέντων αλιευμάτων των εκατόν πενήντα ενός κιλών και ενενήντα γραμμαρίων του είδους μπακαλιάρος (MERLUCCIOUS MERLUCCIOUS), πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.