Αλ Τσαντίρι με τον Λάκη Λαζόπουλο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010, 06:18
Αλ Τσαντίρι με τον Λάκη Λαζόπουλο
Πλούσια ήταν χθες η σατιρική «ατζέντα» του Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος, για ακόμη μία Τρίτη, σκόρπισε άφθονο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό.

Την τιμητική τους είχαν χθες τα πολιτικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Απαρατήρητη όμως δεν πέρασε η υπόθεση Siemens αλλά και οι επερχόμενες εκλογές.Ο Λάκης στάθηκε και στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της zougla.gr, σχετικά με τη διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού που δημοσιεύτηκε στο VETO της Κυριακής.


Στο στόχαστρό του μπήκαν -όπως ήταν φυσικό- τα πρόσωπα της τηλεόρασης. Οι ατάκες τους έκαναν «κλικ» στον Λάκη, ο οποίος με μεγάλη εφευρετικότητα... τις σχολίασε! Άφθονο γέλιο προκάλεσε η φάρσα της τηλεοπτικής εκπομπής «Κίτρινος Τύπος» στον ιδιοκτήτη εστιατορίου, όπου γευμάτισε ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ, Κώστας Καραμανλής.Το πανδαιμόνιο επικράτησε στο πλατό της εκπομπής, όταν ανέβηκε στη σκηνή... ο «θείος» Κώστας, ο οποίος μαζί με τους δύο Θεσσαλονικείς έδωσε το δικό του «χαλαρό» στίγμα στην επικαιρότητα.Φυσικά αναφερόμαστε στο σκετς του Λάκη Λαζόπουλου, του Κώστα Βουτσά και του Δημήτρη Σταρόβα.Τέλος, στη σκηνή ανέβηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία μαζί με τον «Αλ τσαντιριώτη» έριξαν - με τραγούδι- αυλαία στο Τσαντίρι.

Ραντεβού την επόμενη Τρίτη!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010, 09:33