Λευκή διαμαρτυρία από την «Εφημερίδα των Συντακτών» για τον αποκλεισμό της από το «Καραϊσκάκη»

Λευκή διαμαρτυρία από την «Εφημερίδα των Συντακτών» για τον αποκλεισμό της από το «Καραϊσκάκη»
Η «Εφημερίδα των Συντακτών» στην έντυπή της μορφή κυκλοφόρησε με λευκή σελίδα στον μεγαλύτερο  χώρο, που φιλοξενήθηκε το ρεπορτάζ του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μίλαν, καθώς στο ματς με τους «ροσονέρι» δεν εγκρίθηκε διαπίστευση ενός συντάκτη της για να παρακολουθήσει το παιχνίδι, όπως γίνεται με όλα τα Μέσα.

Η εφημερίδα γνωστοποίησε την απάντηση του επίσημου Ολυμπιακού στο αίτημά της, που έχει ως εξής: «Λόγω αυξημένης ζήτησης και κάλυψης των θέσεων στα δημοσιογραφικά του γηπέδου μας, δεν είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας για τον αγώνα με τη Μίλαν. Θα προσπαθήσουμε να σας φιλοξενήσουμε στο γήπεδο Καραϊσκάκη σε επόμενο αγώνα της ομάδας μας. Σας ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον. Να είστε καλά!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε διαδικτυακό του ποστάρισμα ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς έκανε λόγο ότι το αίτημα της εφημερίδας για να βρεθεί δημοσιογράφος της στο φαληρικό γήπεδο στο ματς με τους «ροσονέρι» ήταν εκπρόθεσμο κατά τέσσερις μέρες.

 Η σελίδα της έντυπης έκδοσης με το λευκό στη θέση του ρεπορτάζ:Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018, 17:03