Ο Τράγκας ιδρύει κόμμα!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012, 16:04
Ο Τράγκας ιδρύει κόμμα!
Tη διακήρυξη για ίδρυση νέου κόμματος με την επωνυμία «Ελλάδα - Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο» - (Ελλάδα ΕΑΜ) ανακοίνωσε, μέσα από το Facebook, ο γνώστος δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας! 

Πρόκειται για ένα μέτωπο που δεν επιλέγει δεξιούς ή αριστερούς και δεν έχει το ερώτημα μέσα ή έξω από το ευρώ, αλλά εντός ζωής, εξηγεί ο ίδιος.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τράγκα:

«Πρόσκληση-έκπληξη. Επειδή, δεν γίνονται όλα από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός πολιτικού forum- πολιτικού φορέα που θα παρεμβαίνει, προκειμένου να συμβάλλει στην ισχυροποίηση των αμυντικών μηχανισμών της κοινωνίας μας, απέναντι στον εφιάλτη του Μνημονίου και των δυνάμεων κατοχής...

Μπορείτε να δείτε την διακήρυξη αρχών και θέσεων, στόχους και πρωτοβουλίες, που πιστεύουμε ότι θα σας εκφράζουν σε αυτούς τους δύσκ...ολους και ανασφαλείς καιρούς. Φυσικά, θα σας πω αν θα κατέβουμε στις εκλογές και πως. Μόνοι μας ή μαζί με άλλους. Γι΄ αυτό ξεκίνησα μιλώντας για εκπλήξεις. Άλλωστε δεν είναι μια εποχή που μένεις στην άκρη και στο απυρόβλητο, επειδή συμφέρει να τα έχεις καλά με όλους.

Υπήρξαν πολλοί που είπαν να μην ανακατευτώ με τα σκ@@α. Αλλά πώς να μην τα πατήσεις όταν έχουν φθάσει μέχρι το λαιμό και θέλεις να περάσεις απέναντι. Πολύ περισσότερο όταν θέλεις να μείνεις ενεργός. Σήμερα καλώ όλους εσάς, τους φίλους μου, να μου στείλετε εντός της ημέρας ποιοι θέλετε να συμμετάσχετε ενεργά στον φορέα που σαφώς είναι πατριωτικός, ριζοσπαστικός και αντιμνημονιακός. Σε αυτό το φορέα δεν έχουμε πολιτικές ετικέτες. Δεν μας απασχολούν τα φρονήματα που έχει κάποιος. Δεν μας ενδιαφέρει η προέλευση αλλά η συμπόρευση και ο κοινός στόχος.

Στις επόμενες σελίδες μπορείτε να βρείτε την κατάσταση υπογραφών πολιτών με δικαίωμα ψήφου και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας εφόσον αποδέχεστε τη συμμετοχή σας στον πολιτικό φορέα μας».

Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει προ μηνός ότι είχε δεχθεί πρόταση από τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ενώ είχε συμμετάσχει και στις πρώτες συναντήσεις για την ίδρυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου. Όπως φαίνεται, ωστόσο, τελικά προτίμησε την πολιτική του αυτονομία...

Διαβάστε τη διακήρυξη εδώ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012, 16:04