Ενώ ο Μεχμέτ Φικρί μαθαίνει ότι η εγγονή του βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, ένα τηλεφώνημα του Ταρίκ φέρνει τα πάνω κάτω. Όλη η οικογένεια Σάντογλου πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η είδηση, ότι η Γκιουλσούν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, σκάει σαν βόμβα στην οικογένεια, αλλά και στα Μ.Μ.Ε.. Η Γκιουλσούν αιμορραγεί πολύ και το αίμα που χρειάζεται για μετάγγιση δεν μπορεί να βρεθεί.

Μόνο η Γκιουμούς έχει την ίδια ομάδα αίματος και καταφέρνει να επαναφέρει την Γκιουλσούν στη ζωή. Όλοι αναρωτιούνται γιατί η Γκιουλσούν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και όλες οι υποψίες πέφτουν πάνω στον Ταρίκ. Οι εξελίξεις καταρρακώνουν τον Μεχμέτ Φικρί, ο οποίος κρύβει από την οικογένειά του ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο. Το μυστικό του αυτό θα αποκαλυφθεί στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω των καταιγιστικών αυτών εξελίξεων, η Ντεφνέ αναγκάζεται να μείνει στον Ονούρ για λίγο ακόμα. Οι δυο τους δένονται όσο περνάει ο καιρός ολοένα και περισσότερο. Στο μεταξύ, η Μπερίλ έχει εγκατασταθεί για τα καλά στο γραφείο και ανακατεύεται στη δουλειά της Γκιουμούς. Ο Μεχμέτ, όμως, την εμπιστεύεται ακόμα και δέχεται την πρότασή της να δουλέψουν το βράδυ στο σπίτι της…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης