ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Και εκεί που γίνεται… της «κατσαρόλας», ο γάμος της Δέσποινας Μοιραράκη μας έδωσε χαρά! Με τον Τάσο Μπιρσίμ να υπογράφει την τηλεοπτική κάλυψη, θεωρούμε ότι με «τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού» μεταδόθηκε ο γάμος του ζευγαριού. Ο Τάσος άλλωστε έχει σκηνοθετήσει ομιλίες πρωθυπουργών αλλά και πολιτικές μαζώξεις του Αντρέα Παπανδρέου. Ο Τάσος έχει βγάλει στον αέρα μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως επίσης και εκπομπές με παρουσιάστριες όπως η Έλλη Στάη. Τις καλύτερες ευχές μας στο ζευγάρι αλλά κοψοχολιάστηκα …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθούσα ΣΤΑΡ και συγκεκριμένα «Σούπερ Σταρ» χωρίς φωνή. Αφοσιωμένη στον υπολογιστή, ξέκλεβα ματιές προς Λαμπίρη μεριά όταν βλέπω την Χριστίνα να ξεσπάει σε λυγμούς. Την έβλεπα, δεν την άκουγα. Δίπλα της έπαιζαν πλάνα από τον γάμο της Δέσποινας. Τελικά δεν θέλεις πολύ για να «χτυπήσει η λαχτάρα κόκκινο». Διακτινίστηκα για να πιάσω κοντρόλ. Μέχρι να ανέβει το volume, δεν ανάσαινα… Τελικά ήταν κλάματα χαράς!

Και στα δικά σας οι ανύπαντρες. Ευχές και στο πολεμικό ναυτικό.

Η ΗΜΙΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΛΙΑ ΤΣΕΛΙΟΥ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για ακόμη μία φορά παρακολούθησα το θέμα της Μελίνας Τσέλιου στον ΣΚΑΙ «χωρίς ανάσα». Παρουσίασε στην Εύα Αντωνοπούλου τις τελευταίες εξελίξεις γύρω απο το πρόβλημα της ημικρανίας, με αφορμή ένα συνέδριο στο οποίο συμμετέχουν 500 ερευνητές στην Ουάσιγκτον.

Η Μελίνα για μένα είναι απο τους πιο επικοινωνιακούς τηλεοπτικούς ρεπόρτερ – παρουσιαστές. Με το που ξεκινάει να μιλήσει έχει τέτοια συγκρότηση λόγου, που ακόμη και αν το πρόβλημα που παρουσιάζει δεν σε αφορά, κάθεσαι να ακούσεις και να δεις, για να μοιράσεις την πληροφορία στη συνέχεια.

Οι ειδήσεις που έδινε και αφορούσαν τις τελευταίες έρευνες για το πρόβλημα της ημικρανίας, ίσως επειδή και εγώ υποφέρω, ήταν τόσο σημαντικές που αναρωτήθηκα για ακόμη μία φορά, γιατί θέματα που αφορούν την ποιότητα της ζωής μας να μην δημιουργούν εκπομπή, αλλά να σουλατσάρουν ως «ένθετα». Η Μελίνα Τσέλιου στον Σκαι θα μπορούσε ωραιότατα να στηρίξει, να παρουσιάσει και να επιμεληθεί μια εκπομπή με ανάλογη θεματολογία. Πάντως, όσοι ενδιαφέρεστε για το πρόβλημα της ημικρανίας έμαθα απο την εκπομπή ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το χάπι που θα προλαβαίνει τα συμπτώματα μπορεί να διατεθεί στην αγορά.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ – ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Απ’ ό, τι μαθαίνω, οι εξελίξεις στο «Αlter» θα οδηγήσουν σε αλλαγές προγράμματος και προσώπων. Η «γραμμή» που δίνεται είναι να κρατήσει το κανάλι υψηλά νούμερα τηλεθέασης και αυτό πιστεύουν ότι θα επιτευχθεί με «σημαία» στο ενημερωτικό τον Νίκο Χαντζηνικολάου Το πρώτο ρόλο λοιπόν στο κανάλι παίζει η ενημέρωση ενώ οι φήμες που ήθελαν και τον Νίκο Ευαγγελάτο να εντάσσεται στην τηλεόραση του «Αlter» κάθε άλλο παρά φήμες τις βρίσκω. Τώρα στον τομέα του προγράμματος οι κρατούντες φλερτάρουν έντονα μια γυναίκα. Όλα δείχνουν, τουλάχιστον μέχρι σήμερα Πέμπτη (βράδυ) που γράφω, ότι η Αλκηστις Μαραγκουδάκη να είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει το πρόγραμμα του καναλιού.

Τα όσα συζητιούνται για αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού, είναι πολλά, αλλά ακόμη τίποτα δεν έχει «κλειδώσει». Η Ενημέρωση πάντως θα ενισχυθεί και θα επεκταθεί.

ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ

Βλέπω να μένει η Άννα Πρέλεβιτς. Μπορεί κατα πως πάνε τα πράγματα να είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια εστεμμένη που προέκυψε απο διαγωνισμό ομορφιάς.

Πάντως τα πρόσωπα που θα παρουσιάσουν το πρωινό πρόγραμμα του Αντέννα τους καλοκαιρινούς μήνες έχουν κλείσει… ή αν θέλετε το κεντρικό πρόσωπο έχει βρεθεί.

ΤΣΙΚΝΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ…

Η αλήθεια είναι ότι στο Σύνταγμα κάθε μέρα είναι «Τσικνοπέμπτη». Εκτός απο τις ομάδες ανθρώπων που συγκεντρώνονται εκεί από νωρίς το μεσημέρι για να διαμαρτυρηθούν, την πλατεία έχουν «κυκλώσει» μικροπωλητές που πουλάνε, πιτόγυρο, καλαμάκια, καλαμπόκια, πατάτες, μπαλόνια, σφουγγάρια, σταυρουδάκια, ντουντούκες, ματζούνια, κυλότες , φιστίκια, ομπρέλες, σαπούνια που το παζάρι στην Θήβα δεν πιάνει «μία»!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης