ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Αφεντικό το ξέρω ότι ΔΕΝ με ανέχεσαι άλλο. Δεν είσαι μόνος σου. Και οι αναγνώστες, ΚΑΙ οι φίλοι, ΚΑΙ ο διπλανός μου στο κρεβάτι ΚΑΙ οι συνάδελφοι ΚΑΙ οι ανταγωνίστριές μου ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ να γράφω ΛΙΓΟΤΕΡΑ «μπικουτί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΔΥΝΑΤΟΝ αφεντικό! ΜΗΝ με περιορίζετε! Αφήστε με να ΞΕΣΠΑΩ!

Ήταν να μην έγραφα, αλλά ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΩ ΣΤΕΓΝΑ!

Ξέρεις ποια ήταν η κριτική άποψη της κυρίας Αλεξάνδρα Τσόλκα, μετά την εμφάνισή μου στην «Μεσημεριανή Μελέτη»;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ρώτησε «ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ μου κάνανε ΑΦΙΕΡΩΜΑ και σε εκείνη όταν ΠΗΓΕ ΟΧΙ».

Επειδή εγώ στις προκλήσεις απαντώ δημοσίως, δηλώνω ότι:

Αγαπητή κυρία Τσόλκα:

«ΑΦΙΕΡΩΜΑ» γίνομαι γιατί,

1) Είμαι καταρχάς μεγαλύτερή σας.

2) Έχω πιο «Πιπεράτη» ζωή από την δική σας.

3) Ο σύντροφός μου είναι μικρότερός μου και έχει ερμηνεύσει ρολάρα στις «Οικογενειακές ιστορίες» σαν «κερατωμένος δικηγόρος Αναστάσης Καμπούρης 42 ετών» , ενώ χρόνια πριν έχει πρωταγωνιστήσει στην λαμπρή σειρά του ΑΛΤΕΡ «Η λίμνη των στεναγμών» ερμηνεύοντας τον Λάμπρο Τζαβέλα (!), όπως επίσης έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστική καμπάνια αεροπορικής εταιρείας. Παραμένω «αστεφάνωτη», έχω ένα πολύ μεγάλο παιδί, για την ηλικία μου (…) πέντε σκυλιά και έναν γάτο!

4) Στα ντουλάπια των καναλιών, υπάρχει «οπτικό υλικό αρχείου» δικό μου, από την εποχή που στην Ελλάδα είχαμε κυβέρνηση συνασπισμού (αρχές – ’90) δηλαδή. Αυτό σημαίνει ότι συμφέρω τα κανάλια γιατί δεν ξοδεύονται να κάνουν καινούργια γυρίσματα…

5) Εσείς κυρία Τσόλκα μου, είστε μικρομάνα, καστανή και συντηρητικών αρχών.

6) Δεν θα σας το έγραφα, αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα, σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27του μηνός ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗ έκανε ΑΦΙΕΡΩΜΑ η «ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΜΕΛΕΤΗ»… Το ξέρω είναι φίλη σας η Χριστίνα, αλλά σας το γράφω για να μην το μάθετε από άλλους.

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Είπε τα ΠΑΝΤΑ. Για τον εαυτό της, για τα παιδιά της, για τον σύντροφό της που είναι (και εκείνης νεότερος), για τα κανάλια, για τα «πρωινάδικα» για τον Γιώργο Λιάγκα, για την εκπομπή που συμμετέχει «ελαφρώς , για μένα» στον Αντένα… Ε, ναι… κούκλα μου (σε σένα Αλεξάνδρα πάει το κούκλα), «ελαφρά συμμετοχή» έχει η Πολίτη στον Αντένα. Να αναδείξουμε και αυτό που είπε και στην συνέντευξη που έδωσε στην ESPRESSO, ότι μετά την πρόβα, στην κανονική εκπομπή «αέρα» την πρώτη φορά μίλησε ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ…

Αλλά… εγώ κατάλαβα, ότι φέτος, αν και η συνολική συμμετοχή της στον «αέρα» της εκπομπής από την αρχή του χρόνου μέχρι τώρα, ζήτημα είναι αν φτάνει σε χρόνο μια συνταγή κοκκινιστού της Μπαρμπαρίγου, πιο χαρούμενα περνάει απ ότι στην Ελένη πέρυσι.

Τι πού το έμαθα; Είδα και άκουσα φυσικά όσα είπε η Χριστίνα στην Ελεονώρα το μεσημέρι.

ΚΥΡΙΑ ΤΣΟΛΚΑ με την ευχή, όταν θα φτάσετε, τα χρόνια μου, να έχουν «παίξει» τρία αφιερωματικά βίντεο, στην κοινή μας σχέση, γιατί μόνο έτσι θα γίνεται «αφιέρωμα».

Περνάω

ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ «ΜΥΘΟΥ» ΜΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ»

ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ, σιωπώ, εισπράττοντας την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ από την θεία Ασημούλα, καθώς , το ένα λαδί πασούμι , διαδέχεται το επόμενο. Αποτέλεσμα; Οι παπουτσοθήκες , τίγκαραν, στα λαχανιά πασούμια, που η υπέροχη εκπομπή, μου χαρίζει, σχολιάζοντας τις στιλιστικές επιλογές μου το τελευταίο δίμηνο.

Σαν τον Χριστό και σαν τον Τσοβόλα κάποτε, σήκωνα τον σταυρό της κοινωνικής απαξίωσης ΚΑΙ στον «φούρνο του Παπάγου» ΚΑΙ στο Σούπερ Μάρκετ ΚΑΙ στο Thomas place ΚΑΙ στα «παπούτσια Διαμαντής» και στο τυροπιτάδικο της πλατείας. Ευτυχώς, μόνο η κρεοπώλισσα η κυρία Δουρδούφη, δεν είχε δει την αποκαθήλωσή μου, αλλά τα μάθαινε από τον Αλέξανδρο δίπλα στο μίνι μάρκετ και με ρωτούσε με συμπάθεια … «Σας είδαμε… το λαχανί πήρατε και σήμερα».

Σιωπούσα, υπέμενα, αρνιόμουνα πεισματικά να αλλάξω τα μαλλιά μου, οραματιζόμουν, πριν κλείσω τα μάτια μου την νύχτα, μια δωδεκάποντη γόβα, να μου την φοράει ο Μουτσινάς, την ώρα του ύπνου!
ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ; ΠΡΟΤΑΘΗΚΑ ΓΙΑ ΛΑΜΕ!

Μετά την είσοδό μου, στο τηλεοπτικό ΣΤΑΡ, μετά τον φωτισμό και την σκηνοθετική– τεχνική επιμέλεια των συναδέλφων του ΣΤΑΡ, η ολομέλεια της εκπομπής «ΔΕΣΤΕ τους» ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΜΟΦΩΝΙΑ με πρότεινε για ΛΑΜΕ!

Πόσο ανακούφιση; Πόσο πιάσανε οι οραματισμοί μου τόπο; Πόσο νιώθω, την Κατερίνα Ακριβοπούλου που «πιάνει» τα πασούμια στον «αέρα». Αν είναι για την διεκδίκηση της «λαμέ» να κάνω ένα περασματάκι από το πλατό του ΣΤΑΡ, να ρίχνω ένα σταυροπόδι και μετά… να βγαίνω και στο 9!

ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Συγνώμη που παρεκτρέπομαι, αλλά ο Θοδωρής έχει «κολάσει» πολλές. Όσο περνά ο καιρός, ο Θοδωρής γίνεται πολύ… ποθητός! Είναι λίγο το μαλλί το ατημέλητο, είναι λίγο τα μπλουζάκια που είναι ελαφρώς εφαρμοστά, είναι λίγο που διαγράφονται οι δικέφαλοι, είναι λίγο η σοφία του πολυταξιδεμένου που εκπέμπει, είναι η εμπειρία του άντρα που έχει δει όλες τις σταρς, είναι που μιλάει «υγρά» και «αργά»… ΑΡΕΣΕΙ… ΤΕΛΟΣ!

«ΛΑΜΕ» και η δήλωση του Τσίπρα στο mega

Οφείλω να αναδείξω ότι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΞΗΓΗΘΗΚΕ… Αφού τον είχανε στην «απέξω» ως αρχηγό κόμματος ενάμιση χρόνο, ξαφνικά τον θυμήθηκαν! «Δεν εξαγοράζεται η αξιοπρέπεια με λίγα λεπτά τηλεοπτικού αέρα…» μήνυσε και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΩ (σε μετρό, σούπερ μάρκετ, κομμωτήριο, ταξί, Σύνταγμα) θέλουν να τρώνε ΧΟΝΤΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ , Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, στις εκλογές. Στον κύκλο μου πάντως, πρώτη φορά στα χρονικά μαθαίνω ότι ο οικοδόμος κομουνιστής για δεκαετίες πατέρας φίλου μου, θα ψηφίσει «Χρυσή Αυγή», ένας Νέο Δημοκράτης πωρωμένος κουμπάρος της Θείας , που τον είχα για να ψηφίζει «ενότητα», θα ψηφίσει Παπαρήγα και μερικοί γνωστοί μου που είχαν ψηφίσει ΛΑΟΣ, θα πάνε άλλοι στον Τσίπρα και άλλοι στην άκρα δεξιά! ΧΑΟΣ!

* Η φωτογραφία μου είναι του Μάριου Μαρμαρά.
Είναι στο πρώτο έτος της Leica Academy και φυσικά το όνειρό του είναι να γίνει φωτογράφος!
Μάριε ευχαριστώ για το πορτραίτο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης