ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
ΤΑ ΠΙΟ ΦΟΝΙΚΑ ΝΕΡΑΝΤΖΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Οι ρεπόρτερς του «μπικουτί κατέγραψαν» την σύλληψη ομάδας ανταρτών στην περιοχή του Πειραιά!

Πριν το ξεκίνημα της παρέλασης, άντρες της ασφάλειας, εντόπισαν μεγάλες σακούλες σκουπιδιών γεμάτες, «νεράντζια – αχινούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα φρούτα, «φονικά όπλα», έφεραν κομμένες φουρκέτες μαλλιών, δίνοντας την εικόνα «μίνι μεσαιωνικής βαριοπούλας»!!!
Σε μερικά νεράντζια, εντοπίστηκαν φουρκέτες , μαζί με τσιμπιδάκια μαλλιών, όπως και καρφίτσες!!!

Τα επικίνδυνα φονικά νεράντζια κατασχέθηκαν, ενώ σύμφωνα πάντα με πληροφορίες των ρεπόρτερς του «μπικουτί» έχει ζητηθεί η συνδρομή , κομμωτριών και κομμωτών, με σκοπό να αναγνωρίσουν την προέλευση , των φουρκετών και των τσιπιδακίων.

ΠΟΣΟ ΟΞΥΜΩΡΟ

Να παρευρίσκονται «επίσημοι – εκπρόσωποι της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας» σε παρέλαση για την 25η Μαρτίου , με μέτρα ασφαλείας, παρόμοια , με εκείνα που είχαν ληφθεί όταν οι: Κουφοντίνας, Ξηροί, Γιωτόπουλος , πήγαιναν στην ΓΑΔΑ;

ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ στους Χασάπουλο – Αναγνωστάκη
Και ενώ ζούμε την εποχή , όπου φιλήσυχοι μέχρι πριν λίγο συνταξιούχοι, περνάνε τις ώρες τους, κατασκευάζοντας «φονικά νεράντζια», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, στην πρωινή εκπομπή του mega να κατεβάζει πρόταση για να επιτραπεί η οπλοφορία σε όλους μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σκοπός της πρότασης του, να μπορούμε να αμυνθούμε λέει , αν δούμε τον διαρρήκτη να καβαλάει τον φράχτη.

ΚΑΤΑΡΧΑΣ κύριε Πρόεδρε, αν η κυρία Κούλα, απέναντι , με τον καταρράκτη στο μάτι, αγοράσει 38άρι, στην απλώστρα δεν θα μπορώ να φτάσω…

Σας το γράφω πολύ εμπιστευτικά, γιατί μένω στου Παπάγου. Κάθε σπίτι και ένας απόστρατος συνταξιούχος που ζει με την κυρία του, η οποία υπήρξε σύζυγος ναυάρχου, ταξίαρχου, στρατηγού και νοιώθει ετοιμοπόλεμη, και αγανακτισμένη!

Φαντάζεστε τι θα γίνει , με την υποψία, ότι «κάτι κουνιέται στον κήπο»…
Κάτι τα νεύρα μας , κάτι η ένταση, κάτι τα χαράτσια , κάτι οι μειώσεις στις συντάξεις, θα βγαίνουμε να τινάξουμε πατάκι και οι γείτονες θα εξαπολύουν γενικευμένη επίθεση!

Α! ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Παιδιά τα προγράμματα συρρικνώνονται!
Η κυρίαρχη τάση είναι να βγαίνει το πρόγραμμα με μια βάρδια!
Να μου το θυμηθείτε ότι το πρόγραμμα των καναλιών θα ξεκινάει μεσημέρι αργά και θα ολοκληρώνεται μετά το νυκτερινό δελτίο ειδήσεων
Αλλά , γιατί υπάρχει πάντα ένα «αλλά», μόλις τα υπόλοιπα κανάλια ακολουθήσουν την τακτική του ΑLPHA και καταργήσουν τις ζώνες , το κανάλι που τις διέκοψε πρώτο, μπορεί και να τις επαναφέρει πρώτο.

«ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ»

Μεγάλη παράλειψη της παραγωγής, που δεν υπήρξε έστω αναφορά στους μεγάλους πρωταθλητές του ταλέντου της μίζας στην Ελλάδα!
Την Παρασκευή το βράδυ, έμαθα , ότι ήταν τόσες οι μίζες που ζητούσανε συγχωριανοί μας , για να κάνουν δουλειές με Ρώσους στην χώρα , που τρόμαξαν ακόμη και οι Ρώσοι. Τα μάζεψαν τα σχέδια και πήγανε στο Βιετνάμ!!

Καλεσμένη εγώ, μιας πολύ γνωστής ελληνίδας επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται και στην Ρωσία , μου έδωσε πληροφορίες, για το πως καταφέραμε, ως χώρα, να σοκάρουμε πολύ και τους Βουνίσιους φίλους, οι οποίοι «όπου φύγει – φύγει»..

ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕ Η ΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ
Είναι περισσότερο από σαφές, ότι η κρίση, οδήγησε ακόμη περισσότερους συμπατριώτες μας, να δηλώσουν συμμετοχή στην εκπομπή!

Γι’ αυτό και το σχόλιο του Χρήστου Φερεντίνου, όταν είδε έναν άνθρωπο που ως επιχειρηματίας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων , δήλωσε συμμετοχή , επιλέγοντας να κάνει το δελφίνι!

Η Ευγενία Μανωλίδου 1) πολύ όμορφη και
2) καταπληκτική στο τσιφτετέλι.
Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΕ ΤΑ «ΚΟΡΙΤΣΙΑ» που τραγούδησε το «ανήκω σε μένα και στα όνειρά μου» η πιο καλή στιγμή για μένα , της βραδιάς !
Ο άνθρωπος άλλωστε δεν γερνάει βιολογικά , γερνάει με τον τρόπο που σκέπτεται!!!!

Και μια και αναφέρθηκα στα «γηρατειά»
ΠΟΣΟ ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ!!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης