H τέταρτη κατά σειρά εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» προβλήθηκε χθες, Πέμπτη 24 Μαΐου, μέσω της zouglatv και μεταδόθηκε σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο από 22 περιφερειακούς σταθμούς.

Ο πρόεδρος της ΔΡΑΣΗΣ, Στέφανος Μάνος, παραχώρησε συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο συνεργάστηκε με τον κ. Τζήμερο, που δεν ήταν άλλος από τη διασφάλιση της εισόδου του κόμματος στη Βουλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής δημοσιοποιήθηκαν και τα αποτελέσματα της δεύτερης κατά σειρά Ανοικτής Διαδικτυακής Ψηφοφορίας, σε αυτήν την προεκλογική περίοδο.

Ο «Κίτρινος Τύπος» προσέγγισε και άλλα «καυτά» θέματα, όπως τους ελέγχους των οροθετικών ιερόδουλων. Eπίσης, στην πρώτη της συνέντευξη, η μητέρα του αδικοχαμένου Θανάση Λαζανά μίλησε στον «Κίτρινο Τύπο» για το τραγικό συμβάν, ενώ η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε κοντά στην οικογένεια του 15χρονου Αφγανού, ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από έκρηξη βόμβας τον Μάρτιο του 2010, και ανέδειξε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, καθώς εντελώς αυθαίρετα δεσμεύτηκαν χρήματα από τραπεζικό λογαριασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλεσμένοι της χθεσινής εκπομπής ήταν οι κ.κ. Ρωμανιάς, Ροντούλης, Πλεύρης, Καρπενάρος, Τσαγκάρης.

Δείτε το video με ολόκληρη την εκπομπή:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης