Ο κ. Γεώργιος Μίχος ορίστηκε διευθύνων σύμβουλος στην ΑΓΕΤ Ηρακλής, μέλος του ομίλου LafargeHolcim.

Θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα την 1η Οκτωβρίου 2015. Διαδέχεται στη θέση αυτή τον κ. Pierre Deleplanque, ο οποίος μετά από επτά χρόνια στην ΑΓΕΤ Ηρακλής, αναλαμβάνει τη θέση του Area Manager Emerging Europe στο όμιλο LafargeHolcim, παραμένοντας στο διοικητικό συμβούλιο της ΑΓΕΤ Ηρακλής ως μη εκτελεστικό μέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Μίχος κατείχε, από το 2013 έως σήμερα, τη θέση του Ανώτατου Αντιπροέδρου Έτοιμου Σκυροδέματος της Lafarge στο Παρίσι και παράλληλα ηγείτο του έργου για τη δημιουργία της νέας οργάνωσης και του λειτουργικού μοντέλου της εταιρίας που προέκυψε από τη συγχώνευση Lafarge – Holcim. Εντάχθηκε στον όμιλο Lafarge, στην ομάδα της ΑΓΕΤ Ηρακλής το 2004, κατέχοντας διαδοχικά υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις. Το 2008 ανέλαβε τη θέση του COO της Lafarge India και το 2011 τη θέση του Ανώτατου Αντιπροέδρου Στρατηγικής Τσιμέντου και Εξαγορών & Συγχωνεύσεων (Μ&Α) του ομίλου Lafarge.

Ο κ. Μίχος ξεκίνησε την καριέρα του στον κατασκευαστικό κλάδο το 1994 και από το 1998 έως το 2003 εργάστηκε σε εταιρίες Συμβούλων στο Λονδίνο, το Παρίσι και την Αθήνα. Είναι 45 ετών, παντρεμένος με μία κόρη και έχει δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και MBA από το Harvard Business School.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης