Η Lidl Ελλάς εγκαινίασε υπερσύγχρονα καταστήματα στις περιοχές του Ρέντη, επί της Λεωφόρου Πειραιώς 161-165 & Φλέμινγκ, στη Χανιόπορτα Ηρακλείου Κρήτης, στη νέα πλέον διεύθυνση επί της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 2, καθώς και στη Λευκάδα, με την επέκταση του καταστήματος που βρίσκεται στο 2ο χλμ της επαρχιακής οδού Λευκάδας-Νυδρίου.

Η επένδυση εκσυγχρονισμού για τα συγκεκριμένα καταστήματα ξεπερνά συνολικά τα 10,6 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: αισθητική αναβάθμιση του χώρου πώλησης για πιο άνετες αγορές, βελτιωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης, εύκολη και δωρεάν στάθμευση για όλους τους πελάτες, ακόμα περισσότερα σημεία παρουσίασης προϊόντων και λειτουργικό περιβάλλον για τους εργαζομένους στα καταστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, η εταιρεία επέκτεινε τον χώρο πώλησης σε όλα τα εκσυγχρονισμένα καταστήματά της, φτάνοντας τα 1.303 τ.μ. στο κατάστημα του Ρέντη, τα 1.281 τ.μ. στη Χανιόπορτα και τα 1.260 τ.μ. στο κατάστημά της στη Λευκάδα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Lidl Ελλάς με στόχο τη δημιουργία ενός ελκυστικού περιβάλλοντος αγορών, επανασχεδιάζει τα καταστήματά της με στόχο να παρέχει μία σύγχρονη και άνετη εμπειρία εξυπηρέτησης, καλύπτοντας τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.

Παράλληλα, με στόχο την ανάδειξη της εντοπιότητας, η Lidl Ελλάς εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της με υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, η εταιρεία παραμένει πιστή στην ποιοτική της δέσμευση, εξασφαλίζοντας χαμηλές τιμές, φρεσκάδα και ποιότητα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης