Σε «Skyserv Handling Services» μετονομάζεται η Olympic Handling, θυγατρική της Marfin Investment Group (MIG), προχωρώντας παράλληλα σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους περίπου 38 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο σκοπός της οικονομικής ενίσχυσης της εταιρείας είναι να βελτιώσει την κεφαλαιακή της δομή, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητά της και την ομαλή υλοποίηση του νέου επιχειρηματικού της πλάνου. Και όλα αυτά σύμφωνα με τη στρατηγική που υπαγορεύτηκε από τις πρόσφατες αλλαγές που συνέβησαν στον χώρο των εγχώριων αερομεταφορών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επιχειρηματικό πλάνο της Skyserv για τα επόμενα τρία χρόνια προβλέπει την ενίσχυση των μεριδίων αγοράς, τη διεύρυνση των διεθνών στρατηγικών συνεργειών, αλλά και την επιστροφή στην κερδοφορία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, η Skyserv δραστηριοποιείται στον κλάδο της επίγειας εξυπηρέτησης αεροπορικών εταιρειών στην Ελλάδα.

Το 2013, η εταιρεία κατάφερε να αυξήσει κατά 13% τον αριθμό των πτήσεων που εξυπηρέτησε, μη συμπεριλαμβανομένων αυτών της Olympic Air. Παράλληλα, το ίδιο έτος, η εταιρεία εξασφάλισε νέα μακροχρόνια συμβόλαια, ενισχύοντας την πελατειακή της βάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης