Στο προσκήνιο οι επιχειρηματικές δυνατότητες Ελλάδας-Αζερμπαϊτζάν

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015, 17:41
Στο προσκήνιο οι επιχειρηματικές δυνατότητες Ελλάδας-Αζερμπαϊτζάν
Ημερίδα Πληροφόρησης για τις οικονομικές και επιχειρηματικές δράσεις μεταξύ Ελλάδας και Αζερμπαϊτζάν, διοργανώνει σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ, το Ελληνο-Αζέρικο Εμπορικό και Οικονομικό Επιμελητήριο, την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015, και ώρα 13.00, στο ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7 (αίθουσα Ερμής).

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί επιχειρηματίες και εκπρόσωποι φορέων, οι οποίοι, πέραν της ενημέρωσης θα έχουν τη δυνατότητα συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων σχετικά με τις συνθήκες, τις δυνατότητες, αλλά και τις προϋποθέσεις επιτυχούς ανάπτυξης των επιχειρηματικών τους επαφών, καθώς και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην αναπτυσσόμενη αγορά του Αζερμπαϊτζάν.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Δρ. Βασίλειος Σιταράς, Διευθύνων του Γραφείου Οικονομικών και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών της ελληνικής πρεσβείας στο Μπακού, ο οποίος και θα παρουσιάσει την οικονομία και το επιχειρηματικό περιβάλλον της χώρας αυτής, αλλά και τις δυνατότητες συνεργασίας και εξαγωγής ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Παράλληλα, θα υπάρξουν και παρουσιάσεις από Έλληνες επιχειρηματίες που ήδη δραστηριοποιούνται στο Αζερμπαϊτζάν και οι οποίοι θα μεταφέρουν τις πολύτιμες εμπειρίες τους από την εκεί επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015, 17:41