Την εξαγορά του βρετανικού ηλεκτρονικού περιοδικού The Memo ανακοίνωσε η Forbes Media, έναντι ποσού που δεν έγινε γνωστό.
Στο πλαίσιο της συμφωνίας θα συγκροτηθεί η πρώτη πλήρης συντακτική ομάδα που θα εστιάζει σε ευρωπαϊκό περιεχόμενο, με τον ιδρυτή και συντάκτη του The Memo Άλεξ Γουντ να αναλαμβάνει τον ρόλο του συντάκτη για ευρωπαϊκά θέματα.

Η απόκτηση του The Memo συνιστά μέρος των ευρύτερων σχεδίων της εταιρείας για επέκτασή της στην Ευρώπη και θα της δώσει τη δυνατότητα να ενισχύσει την παρουσία της στη Γηραιά Ήπειρο, αλλά και το σχετικό με την Ευρώπη περιεχόμενο στο Forbes.com.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος του Forbes Mike Federle έκανε λόγο για στρατηγική εξαγορά και μέρος μιας πολυεπίπεδης πρωτοβουλίας ανάπτυξης, αλλά και καλύτερης εξυπηρέτησης των Ευρωπαίων αναγνωστών του Forbes.

«Η επίσημη διαμόρφωση μιας συντακτικής ομάδας στο Λονδίνο είναι σημαντικό στοιχείο της αυτής της στρατηγική μας, καλωσορίζουμε τον Άλεξ και την ομάδα του στο Forbes» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Άλεξ Γουντ ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Ως δημοσιογράφος είχα το προνόμιο να ασχοληθώ με τους πιο έξυπνους επιχειρηματίες στην Ευρώπη και το 2015 αποφάσισα να γίνω ο ίδιος επιχειρηματίας. Τρία χρόνια μετά, είμαι ενθουσιασμένος να ενώσω τις δυνάμεις μου με το Forbes».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης