Εξιτήριο πήρε σήμερα το πρωί από το νοσοκομείο του Γιοχάνεσμπουργκ, στο οποίο εισήχθη εσπευσμένα χθες βράδυ, ο Μισέλ Πλατινί. Όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η FIFA, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υπεβλήθη σε εξετάσεις και τα αποτελέσματά τους ήταν φυσιολογικά.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο παλαίμαχος διεθνής Γάλλος άσος κατέρρευσε, ενώ γευμάτιζε σε εστιατόριο μαζί με τον προπονητή, Ζεράρ Ουγιέ, και τον τεχνικό διευθυντή της UEFA, Άντι Ρόξμπεργκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποτέλεσμα της αδιαθεσίας που αισθάνθηκε, ήταν να χάσει τις αισθήσεις του και να πέσει στο πάτωμα, «παγώνοντας» τον πρώην πρόεδρο της Λίβερπουλ, Τζέραρντ Χούλιερ, και τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Σκωτίας, Άντυ Ρόξμπεργκ, που βρίσκονταν στο ίδιο τραπέζι.

Η ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας αναφέρει τα εξής:

«Ο Μισέλ Πλατινί, πρόεδρος της UEFA, πήρε εξιτήριο στις 09:00 σήμερα το πρωτί από το νοσοκομείο στο Γιοχάνεσμπουργκ, όπου εισήχθη χθες βράδυ, καθώς δεν ένιωθε καλά. Τα αποτελέσματα όλων των ιατρικών εξετάσεων που έγιναν ήταν φυσιολογικά και ο κ. Πλατινί περιμένει με ανυπομονησία να παραστεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 της FIFA αύριο στο Σόκερ Σίτι Στέιντιουμ.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης