Τη διεξαγωγή έρευνας στα δύο μέλη της, τα ονόματα των οποίων αναφέρονται και στο δημοσίευμα περί προσπάθειας χειραγώγησης αγώνων της εθνικής ομάδας της χώρας διέταξε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γκάνας.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε, με αφορμή το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Daily Telegraph»,  δόθηκε εντολή να πραγματοποιηθεί αστυνομική έρευνα στους Κρίστοφερ Άντο Φόρσιθ και Ομπέντ Ενκετάια.

«Έπειτα απ’ όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και τη βιντεοσκόπηση κουβέντας περί χειραγώγησης παιχνιδιών, δώσαμε εντολή για να πραγματοποιηθεί έρευνα στα δύο άτομα που φέρονται να έχουν συμμετοχή σε διαπραγμάτευση για να στηθούν αναμετρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλουμε να τονίσουμε ότι ουδέποτε η ομοσπονδία μας υπέγραψε το συμβόλαιο που προσφέρθηκε, αφού περιμέναμε την ανταπόκριση από την αρμόδια επιτροπή που θα εξέταζε το έγγραφο.

Η υπόθεση έχει ήδη αναφερθεί και στη FIFA και θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι θα υπάρξουν αυστηρές κυρώσεις αν ευσταθούν όσα είδαν το φως της δημοσιότητας» αναφέρεται στην ανακοίνωση των Γκανέζων.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτιά στο Μουντιάλ,
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014, 01:41

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης