Οκ! Ίσως να έχουν μεγαλώσει και να έχουν αλλάξει από τότε που τα singles: “Overload”, “Round Round”, “Push the button”, “Freak like Me” κ.α. μας σύστησαν το νεανικό κοριτσίστικο group των Sugababes, αλλά ως “Mutya, Keisha, Siobhan” (“M.K.S.”) οι νεαρές κοπέλες μας αποκάλυψαν μια πιο ώριμη και πιο sexy εκδοχή τους που σίγουρα μας αρέσει περισσότερο!

Βέβαια η πρώτη τους μουσική απόπειρα ως M.K.S. που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό με τον τίτλο “Flatline”, δεν απέχει και πολύ από την μουσική των Sugababes οπότε δεν θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και για τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες! Το τραγούδι είναι παρόλα αυτά ένα όμορφο pop δημιούργημα που αξίζει να σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε αντίστοιχα ραδιόφωνα και charts και γι’αυτό οι M.K.S. δεν έχασαν και πολύ χρόνο και τώρα μας το παρουσιάζουν ξανά μέσω του ολοκαίνουριου video clip τους!

Το clip θυμίζει έντονα την δεκαετία του 90 όταν η απανταχού showbiz έσπευδε να φωτογραφηθεί στους περιβόητους ποδηλατοδρόμους του Miami με φόντο τους φοίνικες και γεμάτοι από χρώματα που εξυμνούσαν την pop κουλτούρα που μεσουρανούσε! Απολαύστε το παρακάτω!

Mutya, Keisha, Siobhan – Flatline

 
Πηγή: tralala.gr