Δεν γλυτώνουμε απ’ αυτή την καταδίκη με τα γκάλοπ. Κορόϊδα είναι να ησυχάσουν. Σα να παίζουν τζόγο με τη ζωή μας. Κάθε τόσο ένα φρέσκο γκάλοπ σκάει μύτη, μετά από παραγγελιά. Μετρήστε να δούμε πού βρισκόμαστε.

Λοιπόν. Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, για όσους βέβαια γνωρίζουν να τα «διαβάζουν», είναι η απόλυτη γελοιοποίηση του κοσμάκη. Δεν θέλει και μεγάλη μαστοριά αυτή η δουλειά, να αντιληφθείς ότι ένα από τα δυο συμβαίνει. Η, ότι ο κόσμος κάνει την πλάκα του με τα γκάλοπ ή, δεν ξέρει τι θέλει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα. Σύμφωνα με την τελευταία σφυγμομέτρηση ο Σύριζας πιάνει 31,5 έναντι 28 της ΝΔ. Η αντιπολίτευση, δηλαδή, υπερέχει κατά τρισήμισυ μονάδες της κυβέρνησης. Τυχαίνει, όμως, πρωθυπουργός να είναι ο Σαμαράς και μπροστινός του Σύριζα ο Τσίπρας. Κατόπιν τούτου ήταν απαραίτητο το επόμενο ερώτημα στον κυρίαρχο λαό. Ποιος θέλετε για κυβερνήτη; Εδώ είμαστε.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Σαμαράς για 39, ο Τσίπρας για 30. Αναρωτιέσαι τι γίνεται εδώ. Γιατί δεν θέλουν τον Τσίπρα για πρωθυπουργό και θέλουν το κόμμα του; Αφού δεν τον έχουν δοκιμάσει τον Αλέξη μας πώς γνωρίζουν ότι δεν κάνει; Και οι άλλοι που απορρίπτουν τον Σαμαρά είναι πράγματι σε θέση να κρίνουν αντικειμενικά, και με τις παρούσες συνθήκες, ότι κάποιος άλλος πρωθυπουργός θα τσούλαγε καλύτερα το καρότσι στην ανηφόρα;

Για να ήταν ολοκληρωμένο το γκάλοπ θα έπρεπε να ερωτηθεί άλλο πράγμα ο λαός, γράφει ο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης