Γιατί ο Τσίπρας αποδοκιμάζει το βρώμικο παιχνίδι Καμμένου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015, 20:53
Γιατί ο Τσίπρας αποδοκιμάζει το βρώμικο παιχνίδι Καμμένου
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάθε λόγο να θέλει μετατόπιση της προεκλογικής θεματολογίας από το δικό του γήπεδο, στο γήπεδο του βασικού αντιπάλου του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Η καμπάνια του για το νέο και το παλιό δεν φαίνεται να του εξασφαλίζει βέβαιη νίκη και θα έδινε τα πάντα για να μεταφέρει το παιχνίδι της αντιπαράθεσης στο γήπεδο του βασικού αντιπάλου του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο στενός φίλος και συνεργάτης του, Πάνος Καμένος έσπευσε να τον διευκολύνει, καρφώνοντας τον Μειμαράκη για το θέμα των υποβρυχίων, πρωτοβουλία που ο πρόεδρος της ΝΔ απέδωσε στον Τσίπρα.

Γιατί τον βάζεις να κάνει τη βρώμικη δουλειά; Δεν κάνει, ρώτησε αυστηρά τον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ. Ο Τσίπρας έδειξε να δυσφορεί. Μη με μπλέκεις με τέτοια, ήταν η αντίδραση του και αμέσως ο Μειμαράκης στράφηκε στον Καμμένο: «Για πόσο θα κάνεις τη βρώμικη δουλειά του Τσίπρα, μου εξηγείς;».

Η βεντέτα θα συνεχιστεί. Αυτό είναι βέβαιο. Ο Καμμένος διαπιστώνει ότι η επιστροφή στο κόμμα του, των ψηφοφόρων που τον εγκαταλείπουν για τη ΝΔ, μπορεί να γίνει μόνο αν...

Διαβάστε τη συνέχεια στο apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015, 21:03