Κέρδισε ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ και οι γάβροι το πανηγύρισαν. Κακώς. Επειδή η ομάδα διέλυσε 3-0 την ΑΕΚ. Τη διαλυμένη ΑΕΚ. Που την είδαμε στο προηγούμενο ματσάκι της με τον Ηρακλή ότι δεν μπορούσε. Που δεν αντέδρασε και με τον Ολυμπιακό.

Ποιος Ολυμπιακός, ρε. Δεν αξίζει το χειροκρότημα μια ομάδα μονάχα για μια νίκη. Ξεχνάμε τις δύο ήττες από την ΑΕΚ; Τον αποκλεισμό στο τσάμπιονς ληγκ από μια άγνωστη Μπερσεβά. Το χαστούκι από τη Λάρισα. Τις πολύ κακές εμφανίσεις. Και θα πούμε μπράβο επειδή σ’ ένα παιχνίδι ήταν πολύ καλός ο Ολυμπιακός;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι τον περάσατε τον Ολυμπιακό, ρε. Όχι, βέβαια, αυτήν την ελεεινή ιστορία που λέγεται Σύριζα. Φοβερά πράγματα. Ο Τσίπρας αισθάνεται πολιτικά δικαιωμένος, διότι, λέει, όπως είχε υποσχεθεί το 2015 να ‘ναι παρών σε αντιφασιστική εκδήλωση στην Καισαριανή, το… κατάφερε και ανταποκρίθηκε στην περσινή του δέσμευση.

Φοβερά πράγματα. Ο κάργα αντιμνημονιακός -και π@τ@ν@ς της διαπλοκής στα κρεβάτια σας μη σας π@δ@ξ@ όλες- Τσίπρας έγινε ο πιο σκληρός μνημονιακός πρωθυπουργός. Όχι επειδή παίζει μπάλα, όχι επειδή σκοράρει, αλλά γιατί πήγε τζάμπα στο γήπεδο και κάθισε στην εξέδρα σε συγκεκριμένο παιχνίδι.

Συζητάμε, τι; Τι άλλο παρά το μέγα και αιώνιο παραμύθι των αρχηγών των ποδοσφαιρικών κομμάτων. Του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και Σία. Που μας ζαλίζουν τον έρωτα ότι θέλουν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό συζητάμε. Που θέλουν πρωτάθλημα με ομάδες που δεν βλέπονται.

Εγώ θα σου πω το μυστικό. Πώς θα καθαρίσουν την μπουγάδα. Πώς θα φτιάξει το ποδόσφαιρο. Μόνον αν τα γηπεδικά κόμματα φτιάξουν ομάδα. Πρώτα αυτό.

Ο Ολυμπιακός, λέει, έσκισε την ΑΕΚ. Εκεί θα κολλήσουμε; Σ’ ένα ματς. Ποιος βάζει στοίχημα ότι στον προσεχές αγώνα του ο Ολυμπιακός θα έχει πάλι τα χάλια του;

…………………………………..
Γιατί ο Μαρινάκης προκαλεί πάλι τον Μελισσανίδη, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης