Αφού προετοιμάστηκε ο Ολυμπιακός στην Αθήνα και μετά στην Πολωνία και στην Αυστρία εμφανίζεται απόψε στο Καραϊσκάκη αντίπαλος στην άλλη ομάδα συμφερόντων Ευάγγελου Μαρινάκη. Την αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ. Ποιον Ολυμπιακό θα δει ο κόσμος, φίλοι και ουδέτεροι; Άγνωστο.

Πόσο ενισχύθηκε ο Ολυμπιακός με τις σε διψήφιο αριθμό μεταγραφές που πραγματοποίησε; Άγνωστο. Ούτε και σ’ αυτό το ερώτημα θα δοθεί απάντηση από το αποψινό τεστ που μοιάζει με πρόβα τζενεράλε εν όψει της νέας σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πόσο δουλεμένη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός 2019-20,μόλις μία εβδομάδα πριν από την πρώτη του κανονική αναμέτρηση στην Ευρώπη; Άγνωστο. Είναι αδύνατο η κάθε ομάδα να βρει τα πατήματά της πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος (στη φώτο, ο τραυματισμός του Φορτούνη).

Πόσο αλλαγμένος σε πρόσωπα στο αγωνιστικό του σχήμα θα είναι ο Ολυμπιακός σε σύγκριση με την ομάδα που έχασε πάλι πρωτάθλημα και κύπελλο; Άγνωστο. Ύστερα από έναν μόνο μήνα πιθανότατα να είναι διαφορετικός ο κορμός, όπως να έχουν κερδίσει θέση στην ενδεκάδα παίκτες που σήμερα υπολογίζονται μέχρι τον πάγκο.

Πόσο αξιόπιστο φαβορί είναι το φαβορί Ολυμπιακός στην Ελλάδα; Άγνωστο. Μόνο ό,τι φαίνεται από μια χαραμάδα προσφέρεται για ασφαλείς προβλέψεις για την τύχη του τόσο στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο όσο και στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όχι μόνο ο Ολυμπιακός. Όλες οι ομάδες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, είναι βιβλίο κλειστό πριν στηθούν στην αφετηρία. Κατόπιν τούτου το αποψινό παιχνίδι έχει χαρακτήρα άτυπης γιορταστικής διαδικασίας, της «συνάντησης» στο γήπεδο των οπαδών με την ομάδα τους. Τα βιαστικά συμπεράσματα απαγορεύονται.

……………………….

Πρόβα τζενεράλε κάνει ο Ολυμπιακός, δεν δίνει εξετάσεις, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης