Τι θα κάνει ο Τσίπρας με τους -3 στον ΠΑΟ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015, 09:24
Τι θα κάνει ο Τσίπρας με τους -3 στον ΠΑΟ
Το εύκολο είναι να πεις «Διακόπτω το πρωτάθλημα». Το παίζεις και μάγκας. Βαρύμαγκας. Ότι έχεις πυγμή. Ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Ότι είσαι υπεράνω. Ότι σ' ενδιαφέρει η ομαλότητα. Η νομιμότητα.

Αυτά, όμως, τα αγαθά, η νομιμότητα, η ομαλότητα, για να κυριαρχούν χρειάζεται, επιβάλλεται η εφαρμογή των κανονισμών. Προς όλους. Όταν το παίζεις μοσχόμαγκας επειδή διακόπτεις το πρωτάθλημα, τελικά είσαι ο κουραδόμαγκας όταν κωλομπαρεύεται η αθλητική δικαιοσύνη. Να ξέρουμε τι λέμε.

Το αρμόδιο όργανο τα έβαλε κάτω και αποφάσισε. Τι αναφέρουν οι εκθέσεις, ποια ήταν τα γεγονότα στο ντέρμπυ της Λεωφόρου. Μείον τρεις βαθμούς στον Παναθηναϊκό. Δηλαδή; Σα να μην κέρδισε τον Ολυμπιακό.

Ο Κοντονής τι θα κάνει; Θα πάει πάλι στον Τσίπρα. Και πήγε. Ο Τσίπρας τι θα κάνει; Ρωτάμε. Θα πέσει κωλομπάρεμα στη ποινή του αθλητικού εισαγγελέα;

Εδώ είναι τα δύσκολα. Μη βγει κανένας άλλος Μανώλης Γλέζος μέσα από τον Σύριζα να πει ότι, σύντροφοι, πάλι κάναμε κωλοτούμπα, όχι με τους Σόιμπλε και Ντάισελμπλουμ, αλλά με τα πρεζόνια τους οπαδούς.

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ τον Σύριζα, γράφει ο apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015, 09:24