Φοβερό! Φοβερότατο!!! Τρεις σύμβουλοι της σούπερ λήγκ θα αφήσουν το αυτοκίνητό τους μακρυά από τα γραφεία της διοργανώτριας για τη συνεδρίαση στις 2 μ.μ. της Δευτέρας! Γιατί; Φοβούνται ότι θα μπουκάρουν οπαδοί του Παναθηναϊκού. Μην τυχόν και τους καταστρέψουν το Ι.Χ.

Τι συμβαίνει; Δεν τους άρεσε η κίνηση του Αλαφούζου να ζητήσει την παρουσία εισαγγελέα στο συμβούλιο της σούπερ λίγκα. Γιατί το κάνει αυτό ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού; Πιθανόν να φοβάται ο ίδιος «εισβολή οπαδών» αλά αεκτζήδων! Δηλαδή;

Υπάρχει προηγούμενο. Επί προεδρίας στην ΠΑΕ του Δημητρέλου όρμησαν μέσα στο συμβούλιο αεκτζήδες και τα έσπασαν! Και ποια είναι η πλάκα; Παράγοντας της ΑΕΚ είπε μετά το απίθανο: «Τους είχαμε πει να διαμαρτυρηθούν κόσμια…».

Παρόμοιο και πολύ χειρώτερο επεισόδιο ήταν εκείνο επί προεδρίας Αλαφούζου στην ΕΠΟ. «Κομάντος» κανονικοί οργίασαν, είχαν επιτεθεί όσο συνεδρίαζε η επιτροπή αδειοδότησης. Μην τυχόν και κόψουν την συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο γιουρόπα ληγκ.

Αν, λοιπόν, μετά τη συνέντευξη του Αλαφούζου γίνει κάτι… παρόμοιο στη σούπερ ληγκ ο Παναθηναϊκός δεν θα… φταίει. Επειδή ο Αλαφούζος είχε ζητήσει μέτρα ασφαλείας και την ετοιμότητα της δικαιοσύνης. Θα φταίει η αστυνομία, όχι ο Παναθηναϊκός, ούτε οι… φίλαθλοί του, αφού αυτοί που θα την πέσουν δεν θα φοράνε… διακριτικά οπαδικού πατριωτισμού.

ΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ τον Αλαφούζο από αυτά που λένε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr