Μπράβο στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για τη νίκη που πέτυχαν στη Λάρισα. Μπράβο και στον προπονητή τους, τον κύριο Μαρίνο Ουζουνίδη. Μία νίκη που ντροπιάζει το πρωτάθλημα. Να ξέρουμε τι λέμε.

Όταν υπάρχουν ομάδες που χάνουν, μάλιστα στο γήπεδο τους, απ’ αυτόν τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου, αντιλαμβάνεται όποιος δεν είναι πυροβολημένος ποιο είναι το επίπεδο της… σούπερ ληγκ. Να ξέρουμε τι λέμε. Να στεκόμαστε στα γεγονότα. Ο Παναθηναϊκός σήμερα έχει βαρέσει διάλυση, δημοσίως και επισήμως. Κυκλοφορεί με το όνομα του μόνο.

Άσε το άλλο, το αιώνιο και διαχρονικό. Την ντροπή και τη ξεφτύλα που έπαιξε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι Λάρισας- Παναθηναϊκού 0 – 1. Να βγαίνουν στη σέντρα να κάνουν το σώου τους οι μεγαλομέτοχοι. Σε μία εμετική αντιπαλότητα δυσφημιστική του ποδοσφαίρου και του πρωταθλήματος.

Αν οι ΠΑΕ άξιζαν τα λεφτά τους και το όνομα τους θα παρουσίαζαν ομάδες που θα έπαιζαν ποδόσφαιρο της προκοπής. Και από την άλλη, θα ήταν απίθανο να σκάνε μύτη οι παετζήδες να κάνουν το δικό τους παιχνίδι, στη μάχη των… εντυπώσεων.

…………………….

Επενδυτής με DNA Παναθηναϊκού, διάβασε apodytiriakias.gr