Σε μία μεγάλη και κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ παρακολουθήσαμε ποδόσφαιρο γειτονιάς. Κανονικό κλοτσοσκούφι. Χαμηλοτάτου επιπέδου και κακό θέαμα. Κι όχι μόνο! Τόσο ο νικητής με 1-0 Παναθηναϊκός όσο και ο ΠΑΟΚ είχαν έναν στόχο. Να φυλάνε τα οπίσθιά τους. Να μη φάνε το γκολ. Πώς θα καθαρίσουν αποφεύγοντας μία ακόμα ήττα. Με συντηρητικό ποδόσφαιρο που διώχνει κόσμο, που δεν βλέπεται με τίποτα. Ποιο ντέρμπι κορυφής;

Θα περίμενε κανείς απ’ αυτές τις δύο συγκεκριμένες ομάδες που φιλοδοξούν να κυκλοφορούν ψηλά στη βαθμολογία να δώσουν απαντήσεις στους οπαδούς τους. Μετά, μάλιστα, τα τελευταία γεγονότα. Τον διασυρμό του Παναθηναϊκού και από τον ΟΦΗ, και την απόλυση του Στραματσόνι. Την ήττα στην Τούμπα από τον Ατρόμητο και τις «αποκαλύψεις» του Ίβιτς για κάποιους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Κέρδισε ο Παναθηναϊκός μ’ ένα «κρύο» γκολ, σουτ έξω από την περιοχή και από πόδι αμυντικού. Ας μην πανηγυρίζουν για τη νίκη. Και ο ΠΑΟΚ πήρε το «2» στην Ιταλία από τη Φιορεντίνα και πίστεψε ότι όλα είναι υπό έλεγχο, ότι έχει ομαδάρα.

Όχι, κύριοι. Στο ποδόσφαιρο δεν είσαι… άλλος επειδή έκανες μία επιτυχία. Το ένα ματς δεν αλλάζει το ποιος είσαι. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δεν έχουν ομάδα. Ταυτότητα, που λένε. Χωρίς σταθερότητα. Χωρίς αποτελεσματικότητα. Χωρίς την ικανότητα να απλώνουν ποδόσφαιρο… ανεκτό από την εξέδρα.
……………………………….

ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ! | apodytiriakias.gr