Οκτώ τύποι μαμάδων που συναντάμε στα social media

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016, 08:57
Οκτώ τύποι μαμάδων που συναντάμε στα social media
Καμιά μαμά δεν θέλει να είναι από εκείνες που καυχιέται πάρα πολύ για τα παιδιά της ή που «διψάει» για φιλοφρονήσεις.

Αλλά μερικές φορές τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το κάνουν πολύ δύσκολο και κάποιες «πέφτουν» στην παγίδα. Σήμερα περνάμε από μικροσκόπιο όλους τους τύπους των μαμάδων που συναντάμε στο Facebook, το Instagram και το Pinterest. Ταυτίζεστε με κάποιον από τους παρακάτω; Εμείς δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε!

«Η μαμά που αγαπάει τον μπαμπά»

Ζει στην σκιά του πατέρα των παιδιών της. Είτε πρόκειται για το σύζυγό της είτε τον σύντροφό της, οι δημοσιεύσεις της είναι γεμάτες με επαίνους προς τον καλό της. Όσο για τις φωτογραφίες της; Όλες οι selfie της συνοδεύονται από λεζάντες τύπου «Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Έχω το πιο εκπληκτικό σύζυγο και πατέρα που υπάρχε!ι»

Αν και η αλήθεια είναι ότι τόση αγάπη δεν μπορούμε ούτε κι εμείς να την αντέξουμε, την καταλαβαίνουμε γιατί σε μια κοινωνία με ένα τόσο εντυπωσιακό ποσοστό διαζυγίων, θαυμάζουμε την ικανότητά της να εξυψώνει τόσο πολύ τον άντρα της, ακόμα κι όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα.
Η μαμά βγαλμένη από το…Pinterest

Το προφίλ της είναι σαν μια σελίδα από περιοδικό. Στις φωτογραφίες της δε είναι πάντοτε καλοντυμένη και τα πιάτα που ποστάρει από τα καλούδια που μαγειρεύει είναι κατά κύριο λόγο γκουρμέ. Όσον αφορά τις φωτογραφίες των διακοπών της είναι σαν να βλέπεις καρτ ποστάλ και οι δημοσιεύσεις της μόνο σοφές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η μαμά αυτή αγγίζει την τελειότητα και μόνο τυχαία δεν έκανε την εγγραφή της στο Pinterest, αλλά εμείς θα θέλαμε να δημοσιεύει τα επιτεύγματά της και στο Facebook ή ακόμα και να χαζεύαμε το προφίλ της στο LinkedIn.

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016, 08:57