Μία έρευνα από την Ολλανδία, αναφέρει πως οι έγκυες γυναίκες που καταναλώνουν υψηλά επίπεδα βιταμίνης Β12 στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης, έχουν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να κάνουν ήσυχα μωρά.

Η συγκεκριμένη βιταμίνη περιέχεται σε αρκετά ζωικά προϊόντα ενώ μπορείτε να την πάρετε ως συμπλήρωμα αν δεν καταναλώνετε κρέας και γαλακτοκομικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης