Στην Ολομέλεια συζητείται σήμερα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στο Γ’ Θερινό Τμήμα της Βουλής που άνοιξε την αυλαία της το πρωί της Τρίτης.

Μοιάζει με φαγητό χωρίς αλάτι, καθώς είναι πλέον αισθητή σε όλους τους διαδρόμους του Κοινοβουλίου η απουσία του άλλοτε ισχυρού άντρα της Κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέτοια ώρα ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης θα αλώνιζε τα γραφεία και θα υποχρέωνε Υπουργούς και Υφυπουργούς να σβήσουν ξανά και ξανά και να αναθεωρήσουν διατάξεις τις οποίες εκείνος θα θεωρούσε μη σύννομες με τα πιστεύω της παράταξης. Κι όλοι να τρέχουν ξωπίσω του για να του κάνουν τεμενάδες. Στη συνέχεια μεταμορφώθηκαν οι πάντες σε λιοντάρια, όμως το φάντασμα του «διαβολικού» Μπαλτάκου θα τους κυνηγά εφ εξής στο «ναό της Δημοκρατίας».

Βρήκε την υγειά του ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και γιατρός στο επάγγελμα Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος την προηγούμενη φορά που ήρθε το νομοσχέδιο τα είχε δει όλα. Μαζί του και ο Γιάννης Μιχελάκης.

Μπορεί τον βραχύσωμο, τότε κολλητό του Πρωθυπουργού, να μην κατάφερε να τον φάει η μαρμάγκα, τον έφαγε όμως ο Κασιδιάρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί με τον Τάκη Μπαλτάκο χάσαμε και τους… παπάδες. Μαύρα μάτια κάνουμε πια να τους δούμε!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης