Δ. Κ. 

Έγινε της… περιφέρειας το μεσημέρι της Δευτέρας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής καθώς σημειώθηκε έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφο, Χρήστο Γιαννούλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σπόντα που πέταξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε στα προβλήματα της Κεντρικής Μακεδονίας (σ.σ. Μακεδονία – συμφωνία Πρεσπών), έριξε λάδι στη φωτιά. «Είσαι προβοκάτορας, είναι γνωστός ο ρόλος, δεν θα δώσω την ευκαιρία σε ανθρώπους να κάνουν διαχείριση του θυμού μου» είπε σε έντονο ύφος ο περιφερειάρχης. 

«Είσαι για λύπηση» ανταπάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Πουλήσατε τη Μακεδονία, είμαστε και για λύπηση;» συνέχισε ο Κώστας Αγοραστός. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρόεδρος της Επιτροπής, Ζέττα Μακρή προσπαθούσε να επιβάλλει την τάξη αλλά οι δύο άνδρες συνέχισαν να ανταλλάσσουν βαριές εκφράσεις. Ο περιφερειάρχης απείλησε να αποχωρήσει από την αίθουσα σε περίπτωση που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν ανακαλούσε και με θυμό κατέβασε κάτω τα μικρόφωνα.

«Δεν είμαστε παιδιά, μην κακιώνετε κύριε Αγοραστέ» είπε η κυρία Μακρή αλλά τι ήθελε και το έλεγε. 

Ο περιφερειάρχης επιτέθηκε και στην προεδρεύουσα λέγοντάς της ότι εκείνη θα πρέπει να σοβαρευτεί. 

Η προεδρεύουσα προτίμησε να μην δώσει συνέχεια και άφησε τους θεατές που θα δουν, όπως τη συνεδρίαση από το κανάλι της Βουλής να τους κρίνουν όλους. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης