Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα, από νωρίς το πρωί έδειχνε ανήσυχη στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου.

Μιλούσε για τη μαραθώνια συνεδρίαση του κόμματός της που έγινε την προηγούμενη νύχτα στην Αγίου Κωνσταντίνου,  εκφράζοντας τις αμφιβολίες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο αργότερα και πριν αρχίσει η ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου, με μια λιτή ανακοίνωση διευκρίνισε ότι ανεξαρτητοποιείται.

«Εγώ διαφώνησα με το άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά συντάσσομαι στη γραμμή της ΔΗΜΑΡ, γιατί δεν έχω να αντιπροτείνω κάτι άλλο. Ίσως θα ήταν καλύτερα για εμάς (ΔΗΜΑΡ) η αγρανάπαυση. Αλλά στα πολιτικά πράγματα δεν μπορείς να μένεις έξω. Δυόμιση χρόνια μιλάω για τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα να πάω μαζί τους; Θα μου ήταν αδιανόητο…», είπε στους δημοσιογράφους η κυρία Φούντα. Αμέσως μετά ανεξαρτητοποιήθηκε.

Να επισημάνουμε ότι ο Φώτης Κουβέλης, στις προηγούμενες εκλογές, προτίμησε να κρατήσει τη βουλευτική έδρα στη Β’ Αθήνας, αφήνοντας έξω το στέλεχος της  ΔΗΜΑΡ Δημήτρη Χατζησωκράτη, ώστε να έρθει στη Βουλή η Αγρινιώτισσα βουλευτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλά και η Κατερίνα Μάρκου, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί διακηρύσσει ότι η πολιτική της διαδρομή οφείλεται στον Φώτη Κουβέλη.

Όταν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θες του εχθρούς;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης