Δ.Κ.

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας έκανε έκκληση και μάλιστα δύο φορές στους ενδιαφερόμενους να μπουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ώστε από τον Απρίλιο και μετά να μην κινδυνεύσει η πρώτη κατοικία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πλειστηριασμοί γίνονταν και πριν από τα μνημόνια και γίνονται, αλλά εγώ κάνω έκκληση στους πολίτες να μπουν μέχρι τέλους Απριλίου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για να σώσουν τα σπίτια τους. Καμία πρόνοια για τους στρατηγικούς κακοπληρωτές και μέριμνά μας θα είναι τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις» είπε στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο υπουργός Οικονομικών επανέλαβε πως στόχος είναι η μείωση των κόκκινων δανείων κατά 30 δισ. ευρώ από τα συνολικά 70, αλλά τα στοιχεία που έδωσε για τον συνολικό αριθμό των πολιτών που κατάφεραν να ενταχθούν στο σύστημα είναι μόλις 274, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες ήταν μόλις 141.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά είναι μια αρχή για τη εφαρμογή του Ηρακλή» συμπλήρωσε ο κ. Σταϊκούρας κρατώντας στο χαρτοφυλάκιό του ώστε να το χρησιμοποιήσει την κατάλληλη στιγμή τοποθέτηση στελέχους της προηγούμενης κυβέρνησης. Κράτησε το όνομά του για επόμενες συνεδριάσεις. Τι φαίνεται να είπε ο πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι πλειστηριασμοί είναι καλοί για τις τράπεζες, ιδίως για αναπτυξιακούς, κοινωνικούς, πολιτικούς λόγους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης