Και ο Καραμανλής το… μαύρισμά του

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011, 14:24
Δ. Κ.
Και ο Καραμανλής το… μαύρισμά του
«Από Αύγουστο χειμώνα και από Μάρτη καλοκαίρι» λέει η παροιμία, όπως παροιμιώδης ήταν σήμερα και η εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή.

Ο Κώστας Καραμανλής έφερε σήμερα στο Κοινοβούλιο όχι μόνο την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι. Αφού, λοιπόν, η primavera δεν έλεγε να μας κάνει τη χάρη, την έφερε με το ζόρι ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος έφθασε στον χώρο της Βουλής για τη μυστική ψηφοφορία του Σώματος της Ολομέλειας, που έγινε για την παραπομπή ή όχι του πρώην υπουργού Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου, με ένα χρώμα στο πρόσωπο πέρα για πέρα τροπικό.

«Πού και πώς μαύρισε έτσι ο μεγάλος;» ήταν το περιπαικτικό σχόλιο βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ..

Μαυρισμένος σαν μπαρουτοκαπνισμένο τσουκάλι και αρκετά αδυνατισμένος, ο Κώστας Καραμανλής ήρθε, ψήφισε και απήλθε. Μετά το τέλος της ψηφοφορίας, αποχώρησε συνοδευόμενος από τον πρώην υφυπουργό Ανάπτυξης, Γιώργο Βλάχο.

Το γκάλοπ της ψηφοφορίας του διαδρόμου έβγαλε τελικά τον πρώην πρωθυπουργό ως τον πολιτικό με το καλύτερο… μαύρισμα, ενώ η κάλπη της Βουλής έβγαλε στον «τάκο» τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Με 226 ψήφους υπέρ, 9 κατά, 1 λευκό και 5 άκυρα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος παραπέμπεται σε Προανακριτική Επιτροπή για τη σύμβαση ή το «σκάνδαλο» της αγοράς των τριών υποβρυχίων. Για την περιβόητη «σύμβαση-Αρχιμήδης».

Εύρηκα, εύρηκα! Εγώ τον βρήκα τον Καραμανλή, μαυρισμενούλη-μαυρισμενούλη!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011, 14:24